Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které klávesy nepoužíváte?

Od: dzordz* odpovědí: 4 změna:

Dobré podoledne, zajímala by mě jedna věc. Které klávesy při používání prohlížeče vůbec nepoužíváte? :)

Abych to vysvětlil konkrétně, jde mi o počáteční písmena adres. Například do řádku napíšete P a hned vám vyskočí www.poradte.cz, www.poradte.cz/2 nebo pocasi.cz. Zmáčkne se R a nabídne se radar.meteopress.cz, pro M zase maps.google.com, pro S seznam.cz, u C centrum.cz, u F facebook.com, Y youtube.com atd atd atd.

U kterých prvních písmen vám ale nevyskočí nic nebo jen staré a nepoužívané věci? O kterých písmenech by se dalo říct, že jsou na vaší klávesnici volná? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

D,E,Q,X :)

doplněno 12.05.12 14:35:

ovšem to jsou jen ty, u kterých nevyskočí nic. Někdy jsou opravdu už dloooouho nepoužívané adresy.

třeba:

i - intel.com

m - mironet.cz

z - zapni.tv

repkin*

F je volné asi vždycky

já třeba používám Facebook, stejně jako hodně lidí. Nemyslím si, že by F bylo vždycky volné

askmenow*
hodnocení

0x

Všude mi něco naskočí, ale nejstarší a nejméně používané věci jsou na

q

r

j

x

b (úplně nejméně)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]