Nejste přihlášen/a.
Už asi 5 let mám nepříjemné bolesti v lítkách. Pokud si dám někdy alkohol, můžu se v noci bolestí v nohou zbláznit. Byl jsem u doktorky, vzala mi krev a z výsledků na nic nepřišla. Mě se ale začaly zepředu na lítkách dělat takové černené skvrny. Nevíte čím by to mohlo bejt? Bojím se jít k doktoru znovu. Co když mám rakovinu kostí? Ty nohy strašně bolí každej den, tak jsem raději přestal předevčírem kouřit. Co by to mohlo bejt?
Ta fotka kytiček je míněna jako podídka?: "alou k doktorovi, nebo..."?
To Krkovicka: Náááhodou - krásná "chyba systému" - tohle fakt sedlo, ještě včil se uřehtávám...
BTW - známý, kdysi, si taky stěžoval na bolesti nohou, ale jako ´správný´ trvďák, k doktorovi nešel... Pak sebou švihnul někde v krámě a v nemocnici zjistili pokročilou gangrénu a sepsi - ani amputace obou nohou už mu život nezachránila...
doplněno 11.05.12 15:20:Nahlásím adminovi... Sice mám taky FUP, ale vysokej...
Červené skvrny na nohou mohou signalizovat zánětlivé postižení cév, ta bolest by k tomu taky seděla. Jak píše výše Krkovička, šupem k lékaři, je to vážný problém!
Bolest lýtek může být i při cukrovce (neuropatie) nebo patologické změny v kostech (artroza aj.) nebo cévního ischemická choroba DK- kdy se tepny mají tendenci ucpávat. Ale bez odborného vyšetření to nezjistíte. Navštivte lékaře a zdělte mu hlavně jak dlouho to už máte. Neodkládejte to. Ta bolest po požití alkoholu vypadá na cévní řečiště.
luky, já nechci být válečný štváč, ale jednou, když jsem byla u lékaře se stejným problémem a něco jsem tiše vysvětlovala sestře, ta velice silným hlasem zařvala: Tomu mezi sebou říkáme prokuřene nohy! Přeložím: prokouřené nohy. Takže poproste obvoďáka, ať vás pošle na cévní. Tam velice rychle objeví, jestli se jedná o ucpané, neprůchodné žíly nebo tepny. Neprokrvené nohy jsou častým průšvihem, který občas končí amputací.
Připravte si 30 kč, pochlapte se a jděte se objednat a zachraňte si nohy včas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.