Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékarna Dr Max

Od: mija* odpovědí: 12 změna:

Lékarna reklamuje 50% slevu z doplatků, vztahuje se to na léky na recept pro důchodce a děti.Já jsem brala Detralex 120ks a doplácela jsem 320kč...běžně u Dr Maxe doplácim bez akce ale za 60ks v balení 215 -230kč.Tak nevím ale ta sleva teda 50% není.Už jste někdo brali léky v te akci a měli jste slevu 50% nebo také nižší? Hned v lékarně jsem se Mgr.na to ptala ale absolutně jsem jejímu vysvětlování neporozuměla.Díky za radu

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte si uvědomit,že je to sleva z JEJICH! doplatků,takže by se určitě našla lékárna,kde i bez slev budou doplatky na podobné úrovni.Jde jim hlavně o to přitáhnout k sobě skupinu pacientů,kteří nejvíc potřebují léky,takže senioři a děti.

sanyo*

Tak nějak, jak říká Yanek, tak to je !

mija*
hodnocení

Děkují moc za radu...jo,jo tak to zřejmě bude že to je sleva z jejích doplatků.Ale než vyhlasili tu akci i jejích doplatky byl menší než jsou v současnosti.

zztop*
hodnocení

0x

Asi takhle lekárny dr. max mám celkem rád, ale nejsou často levní a vyplatí se ptát na výši doplatků a případně zajet jinam. Příklad můj dostal jsem recept s léky na spaní. V maxovi doplatek na krabičku 200 krát 3 krabičky. V lékárně jiné sítě (Benu) lék absolutně bez doplatku. Jo jo já vím proč se vždy ptám jaká bude výše doplatku a případně jedu jinam.

mija*
hodnocení

Děkují moc za radu,lékarnu Benu máme také poblíž ale byla jsem zvykla na dr Max, příště mrknu i tam.

humbucker*

Ahoj Mijo. Možná, by jsi se neměla zvykat na ,,prodejnu,, , ale na slušnou a přijatelnou cenu. To jsem ti dobře poradil, že?

uska*
hodnocení

0x

Srovnávate nesrovnatelné. Balení po 120 ks bude vždy levnější než balení po 60 ks. Z takového porovnání % slevy nevypočítáte.

pacient123
hodnocení

0x

Ten doplatek je divný, protože pokud počítají slevu z maximálního doplatku, mělo to být méně. Maximální doplatek je 533,72 Kč.

mija*
hodnocení

Správně je divný, přesně z této částky kterou uvádite jsem si myslela že bude činit 50% můj doplatek. Je to jejích záležitost, ale babička z vnoučkem z TV reklamy se radují předčasně že zaplati jen 50% z doplatku.

hodnocení

0x

Nedávno jsem kupoval léky a předemnou to lékárník někomu vysvětloval tak, že sleva nesmí jít pod nákupní cenu (prý ze zákona), takže některé slevy prostě nejsou celých 50%.

hodnocení

0x

Moje mamka nedá na lékárnu Dr. Max dopustit. Prý je nejlepší, nejlevnější...a vůbec.

Já jsem nedávno vlezla do jiné lékárny. Měla jsem pro babču napsané 3 léky na půl roku /opakovací recept/. Jednalo se hlavně o psychofarmaka, na která jsem v minulosti doplácela třeba i 1.000 Kč. Teď mi je pan magistr naskládal do tašky, byla jich plná, popřál mi hezký den. Já ani peněženku nevytáhla a zmohla jsem se jen na brebtnutí: A co budu platit?

On mi s úsměvem řekl: Nic!, my jsme dobrý podnik. *smich*

Věřte, že ani nevím, jak jsem se vymotala ven. I za totáče se platila aspoň koruna za recept *:)*, ale neplatit vůbec nic? Doteď se z toho nějak nemohu vzpamatovat. Už jsem si odvykla, že může být dneska ještě něco zadarmo! *ee* Jaga.

hodnocení

0x

najdi-lekarnu.cz/... Zde najdete doplatek na lék v různých lékárnách. ;) A když to celičké podrobně proklikáte, naleznete velmi zajímavé věci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]