Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je tu nového po téměř dvou letech?

Od: koudalak odpovědí: 22 změna:

Zdravím,

dneska jsem si vzpomněl na Poradte.cz a protože tady už skoro dva roky neradím, tak jsem se podíval co je tady nového. Jsem opravdu překvapenej, že jsou tady stále ti "staří" dobří rádcové které si pamatuju.

A protože je to tady hlavně o otázkách, tak se ptám, jestli jsou tady ještě pořád témata ohledně cikánů tak výbušná a jestli admin a syslové přehodnotili svůj přístup, nebo zůstalo vše při starém.

Aby si snad někdo nemyslel, že se chci vrátit, tak podotýkám, že návrat neplánuju. I kdyby admin otočil o 180° a už nestranil cikánům, tak si to staré naštvání a důvody svého odchodu dobře pamatuju.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Admin a straní cikánům jo? Nejste ve špané rubrice? Protože jako vtip, je to fakt dobrý *smich*

Jinak bez rejpalů je tu rozhodně lépe, mně osobně, je tu dobře. Děkuji za optání.

Doporučuji založit si vlastní web, kde budete odpovědný za jeho obsah a pak teprve doporučuji ohánět se slovy jako "stranit" nebo "cenzura" atd..

hodnocení

0x

návrat neplánuješ.. a co jako čekáš? *nevi*

koudalak
hodnocení

Tak dovedlo mě k tomu právě to, že jsem se o Poradte bavil s kolegou v práci. A protože celou tu dobu co tady nejsem na Poradte neodkazuju a sdílím svojí špatnou zkušenost, kterou jsem tady udělal. Tak jsem se prostě optal, abych věděl jak se aktuálně věci mají a abych případně nešířil něco, co už není pravda. Přišlo mi fér netočit na starý křivdě donekonečna.

Podle odpovědi @Coklit se ovšem zdá, že se nic nezměnilo.

Koudalak

rozhodně pomlouvej dál, špatná reklama taky reklama. Nic vysvětlovat ti nemá smysl, ale kdo tě zná, udělá si názor sám. *jasne* Za mě dobrý!

doplněno 05.03.15 16:06: To bylo něco ve smyslu, že cikáni jsou ku*** vyzirkove a sys to smazali... Jen hádám, ale daleko nebudu.
janplinto*
Krucinál, teď neusnu...oč přesně šlo? Linky, odkazy...? ;)
koudalak
hodnocení

Tak to pozor, já nepomlouvám. Pomluva se nezakládá na pravdě. A já mluvím o své vlastní zkušenosti - o tom co se tady dělo. Nevymýšlím ani nepřibarvuju. Ostatně nebyl jsem tehdy z rádců jedinej co takový manýry nepřekousnul a odešel. A že to co je tady teď k nalezení za příspěvky, že to je už jen zlomek všeho co bylo napsáno - ten zlomek co nebyl adminem smazán byť většina smazaného neporušila žádné tehdy platné pravidlo, to se nedá nic dělat a @janplinto si přečte už jenom torzo.

Ale neboj, nebudu Vám tady chcát do pískoviště. Co jsem chtěl vědět, to jste mi řekli a můžu jít klidně dál s tím, že se nic zásadního nezměnilo.

K doplnění - Nechtěl jsem to tady rozepisovat(proto jsem se nazastavil) ale když už přinášíš svoje(mylné) doměnky, tak se k tomu v pár větách vrátím. Tehdy šlo přeci o to, že admin se rozvášnil příspěvky některých jedinců které byly opravdu za hranou, načež začal všem ostatním ve velkým mazat všechno s čím osobně nesouhlasil a co mu nebylo po vůli - byť to bylo podle pravidel. Mimochodem ta Janem odkazovaná "haterská" diskuze by v té době nejspíš zmizela celá. To všechno by bylo ještě skousnutelný, ale admin se k tomu nepostavil čelem a ukončil to argumenty ve smyslu, že je to tady jeho, že si může mazat co chce a že nám do toho nic není. To byla moje poslední kapka, protože jsem nechtěl věnovat svůj čas a někdy i znalosti projektu někoho, s takovým jednáním, tak jsem se rozloučil a odešel.

janplinto*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že by admin stranil cikánům. Sám jsem založil jednu haterskou diskuzi a cikáni docela dostávali na frak. *kafe*

lidus*
hodnocení

0x

Já jsem tu celkem spokojená i když mě občas admin nebo syslové usměrní. Jelikož máme v Brně Cejl a Bratislavskou je každému jasný můj postoj k romům. Udělal jste chybu, je tu čím dál líp a mějte se krásně.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- neměli by otázku Romů řešit naši politikové, které jsme si zvolili? ! Zajímavé je, že otázku- co s nimi? - pokládám pořád dokola, každému, kdo to chce poslouchat, ale nikdo mi nedokáže smysluplně odpovědět, všichni jenom na Romy nadávají, jakoby si oni sami tyto podmínky nastavili, čemuž nemohu uvěřit. A problémy s nimi má, pokud vím, celá EU.

doplněno 05.03.15 16:38:

- babkazov - souhlasím, taky jsem tu ráda, dost lidí jsem si tu docela oblíbila. A snažím se, pokud možno s nikým nehádat, i když mám jiný názor.

doplněno 05.03.15 16:48:

- koudalak - ale je fakt, že mi Admin dvakrát zablokoval i zcela slušný příspěvek, kdy mi nebylo dost dobře jasné, čím jsem se proti pravidlům provinila.

lucie*

Mi osobně se Vaše názory líbí,přesně jak píšete"...s nikým nehádat, i když mám jiný názor."Tak by to mělo být.Také jste velmi sympatická tím,že máte svůj život za který se nestydíte.Doufám,že to nepíšu špatně,ať to nevyzní ve zlém,to bych nechtěla.Bezdětní lidé jsou většinou pod tlakem lidí s dětma a čelí větám"..ty nevíš jaké to je atd."Proto jsem vždycky ráda,když vidím někoho kdo tyhle kecy umí setřít*palec*Samozřejmě nejste tady sama,určitě je zde víc příjemných uživatelů.Chytří lidé mají velkou míru tolerance a slušnosti,jen ti hloupí se hádají a urážejí,když neprosadí svůj názor.Jsou tady i takoví co neradí a chtějí se jen pohádat či druhé urážet(a to zasáhnou syslové jen někdy)

doplněno 06.03.15 15:57:

Tahle odpověd je pro @culdabulda1,není to přímá odpověď pro @koudalak

culdabulda1*

lucie - děkuju za Váš názor a přeju Vám hodně životního elánu - dnes se rozhodně "neztratí". Zdravím.

hodnocení

0x

Já si myslím, že adminovi a syslům se stále daří držet solidní úroveň. Občas nakouknu jinam, ale tady se mi to zdá nejslušnější. Jsem tady ráda.

joudic*
hodnocení

0x

nesmite byt takovy cíťa, a brat veci s trochou nadhledu :) jinak ja se taky vratil po delsi dobe, nemel jsem moc cas, stacilo pak, kdyz jsem se potreboval na neco zeptat ohledne stavby, a uz jsem zase v tom :)

koudalak
hodnocení

Kdepak cíťa :), spíš naopak. Ale mám svý zásady a přes ty nejede vlak.

Trochu jsem si to tady projel a je pravda, že se změnilo "spektrum" dotazů. Je tady opravdu hodně pubertálních hloupostí které nestojí za můj čas. Počet línejch školáků očekávajících, že jim budu dělat jejich úlohy je řekl bych stejnej a počet hlupáků, kteří kolikrát ani neví na co se to vlastně ptají, nebo chtějí odpověď na něco k čemu nedali podklady, těch je tady taky o něco víc. Abych pravdu řekl, tak dotaz za který by si dotyčný zasloužil chvíli mého času, abych mu odpověděl, tak takový jsem tady našel aktuálně asi jen jeden.

Ty kráso tebe je tady fakt škoda. No nic, nezdrzuj se. Tvůj čas je drahý.
Máš pravdu. Ovšem počty vložených dotazů od slabých školáků, nebo dotazů bez podstatných informací tato poradna ani její uživatelé-rádci, sysli a admin nemají možnost ovlivnit. Snad jen soustavnou výchovou nejen tazatelů, aby vkládali dotazy jasné a kompletní, co považuji vzhledem na neustále se měnící spektrum osob neunavujících se přečíst si návod, pravidla a FAQ, za nemožné; ale i množství nejen nových rádců, kteří místo toho, aby tazatele naučili postup, jak třeba školský příklad vyřešit, předloží mu hotový výsledek. Není se potom co divit, že o takové služby školáci žádají.
A takových rýpalů, kteří jen kritizují a nenavrhnou nějaké rozumné vylepšení a řešení se tu objevuje také dost, a nejen po dvou letech.
Z boje se neutíká...
culdabulda1*

koudalak - a Vy chodíte jenom na volnou diskusi, nebo i na jiné rubriky? - kde by Váš čas i moudrost došla lepšího ocenění?! - jen se ptám, protože na ostatních rubrikách smysluplné dotazy i užitečné odpovědi k nalezení jsou - a nedá to ani moc práce. !

junkers*
hodnocení

0x

Je to tu taková cenzurovaná zpovědnice. Hodně nechutných dotazů ohledně orgánů pohlavsonů, orgáčů a nechutností.

Už se mi tu párkrát udělalo špatně, ale z nudy se sem občas vrátím.

eulalie*
hodnocení

0x

Mne to tu připadá porad stejné. Az na par uchylu, co sem dávají stupidni dotazy, aby prudili...

hodnocení

0x

Koudalak,

opravdu zde najdeš i po tak dlouhé době ty "staré" dobré rádce ( a doufám, že tomu tak bude FURT) ! Co tě na tom tak překvapuje?

Já osobně tu najdu všecko, čeho se mi momentálně nedostává - dobrou radu, popsanou zkušenost, sdělený postřeh, lidský přístup, snahu pomoci, názor na problém, dobrou náladu, pobavení nad některým dotazem, orientaci v politice i sociálních oblastech (kdybych nevěděla), návody pro zahradničení, dobré recepty na vaření i pečení, postřehové hry pro vnoučky a minimum lidí, kteří "prudí"... Chodím sem ráda, je mi tu dobře, i když nepřispívám tak často, jak bych mohla.. Beru Poradte v ideálním případě jako " POHODÁŘI VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE " ! Všechny tímto zdravím a přeji pěkný slunečný den*slunce*

culdabulda1*

hankapimi - krásně řečeno - přesně jste vystihla podstatu této Poradny, alespoň já ji taky tak vnímám. Jenom to sluníčko nám zde (na západě) právě prchá ... ale zítra má být zase krásně, tak přeju hezký den.

Pěkný neslunečný den. Tady u nás je, nevím jak to říct lépe, ale hnusně. Taky sem chodím, protože sem píšou fajn lidi a občas si tu spravím náladu, když venku je tak, jak je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]