Nejste přihlášen/a.
muze cesky exekutor krast i v rakousku a je mozne se branit
Jasně Tupec odpovídá Exekutor dobrý člověk ale rodiče jsou ty špatný jsme zvědavý a to až bude někdy otázka od takového člověka že zapomněl nebo dal špatný variabilní simbol a že má zaplatit místo 100.-Kč 10000,-Neznalost zákona neomlouvá Jak se budete tvářit budete dávat vinu rodičúm myslym že každý pokud je plnoletý tak si nese vinu sám za sebe
exekutor Visvader mi ukradl notbook aniz bych ja bil ucastnikem exekuce a nepomohl mi zadny soud a policie, ani vylucovaci metoda, takze mi dluzi tento grazl 600.000.000,- kč za technologie. tato pakaz co si rika tzv. advokati a skorumpovaní soudci ani nechapou co je to pravo ale kdo jim zaplati vic toho pisen zpivej. Jak bilo ve filmu penize tech jinych - az komunisti vylezou z dzungle tak postrily pravniky a ty co netrefi ty dorazim sam. nejdriv pujde zlodej(exekutor) a potom vsichni kolem neho, jeste ze se lidi zacinaji ozbrojovat, tak jak ten chudak co trefil jen jednoho, i kuse se hodi a mel je dorazit sekerou a to stejne nastane i s exekutory, to bude krasa uz se tesim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.