Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš nejlepší horor

Od: petr12345* odpovědí: 25 změna:

Čau, poraďte jaký znáte nejlepší - myslím nejbrutálnější horor nebo i jinej film. Ať vím na co koukat :) Díky

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

takových hororů je:

Hostel, hory mají oči I. II., gotika, saw I. II. III. IV. V., 88 minut, 13 duchů, motel smrti, atd...

ondrasek*

DOCELA humus je pach krve, a velice jsem se zasmál u 2001maniaků to je hororová lehce erotická komedie ... fakt to stojí za to :) ideální na dlouhé večery ve dvou.

doplněno 28.04.09 10:41:

csfd.cz/...

Mně se líbily i Kostky (všechny) a Kruh I a II.

doplněno 28.04.09 17:41:

A dobrá se mi zdála i Záhada Blair Witch, od té doby se v takových lesích docela bojím.

petr12345*
hodnocení

Díky za inspiraci, z toho většinu neznám tak zkusím.

adam24*
hodnocení

0x

Vim Kdo Mně Zabil

Nezvratný Osud 1,2,3

28.04.09 17:23
hodnocení

0x

Ptáci.

lidka*
hodnocení

0x

Nesnáším horory! *stop* Ale naopak miluju ty starší francouzké kriminálky a detektivky a tam mi nevadí i drsné scény. Ale ty už dneska v televizi nejsou vidět, bohužel. *nevi*

alf*

minulý týden a včera, Belmondo na ČT1, zvlášt profesionál je můj oblíbený.

Horory taky nemusím, nemám rád tu stupiditu, klíč se zasekne nebo nejde v kabelce nalézt, vypnou proud, lidé chodí tam kam by nešli ani ve dne, auto nejde nastartovat ...

petr12345*
hodnocení

Ve starších kriminálkách jsem drsnou scénu ještě neviděl :) Teda podle toho co myslíš drsnou scénou... jestli jenom to že někdo dostane pěstí do ksichtu nebo kulku mezi oči nebo vyletí z okna? tak to pak jo :-D

malvinka*

Lidko, taky nesnáším horory...

Zivot je sám někdy horor.Například včera jsem byla nechtěně svědkem, výstižnější bude s velkým stěstím né oběti hororu ne-li krváku. Při cestování při vjezdu do Prahy na Evropské v koloně nás předjel ,, frajer který ani nekoukal koho předjíždí a zda má vhodné podmínky pro uskutečnění záměru.V levém pruhu před námi v nevelké vzdálenosti dva vozy taxi a tři - čtyři metry před naším autem další řidič v pravém pruhu. Jelikož neukázněný řidič nacvičoval,, Kobru 11,, chvílemi nám všem zůčastněným šlo ve zlomcích sekundy o život, vcelku se jednalo o cestující ve čtyřech vozech, pátým byl onen sám výtečník. Navíc se v tomto úseku zobrazuje povolená rychlost. Po včerejším žážitku vím jak tuhne v žilách krev. Velmi mne zamrzelo, že v tu chvíli nebyli někde poblíž naši chlapci jež ,,nepomáhají a nechrání,, okamžitě bych odebrala na jejich místě s definitivní platností ŘP. A dost možná bez možnosti jeho návratnosti.

evicka2

měla bych takovou filozofickou otázku:

K čemu by nám ten život byl, kdybychom si ho (třeba díky těm hochům co prý pomáhají a chrání, nebo spíš buzerují a mlátí :) kdybychom si ho nemohli užít? třeba právě tou rychlou jízdou?

Ty jsi teda akční děvče, to ti povím!:D Jednou, až si pod sprchou při mytí, nahmatáš v prsu bouličku, jsem zvědavá, jak dalece akční budeš *plac*Nepřeji ti to, vůbec ne, ale pokus se představit si to. A netahej čerta za ocas *cert*

aali
hodnocení

0x

*cert*1.(bacha není to pro děti!) Vymítač dábla...někdy ze 70let.hraje tam knez-Dimitris...neznám scenaristu ale je to o.k.

*cert*2.Poltrgeis...jestli sem to napsala dobře(asi ne,snad si rozumíme)..duchařina

*uf**bum*3.Kruh,Temné vody(jap.verze i amer.),Kostka,Mrtví Živý,před úsvitem,Texaský masakr mot.pil.,Blade.Temnota(špan.)

*smich*4.Oddechové hororové filmy ale mužou to podle mě i děti od10.let-Van Helsing(to mam moc ráda),Kytice(čes.)

*haha*5.komedie-senzační prazdniny,Borat,Drž hubu(fran.Reno,Depardieu)

*pusa*6.rodinné-JohnQ,Chaos,Vuně ženy,Stará puška,Muž v ohni,Desperado,Most osudu,Purpurové řeky,Katyn,Země nikoho(srbsko),Boj o Moskvu,Pramen života,hitler vzestup zla...

*houpy*7.pohadky-doba ledová,madagaskar,za plotem,pat a mat,sněhurka(puv.r.výr.32,7?usa,W.Disney),pohádky s mechu a kapradí,...

*cteni*8.televizní program-ale tam nic není:D

evicka2

Můj tip:

Dům tisíce mrtvol a druhý díl - Vyvrženci pekla.

Fakt dost dobrý. Hraje tam taky Sheri Moon a je fakt sympaťačka. Třeba jak ubodá jednu holku, je u toho pěkně vysmátá - prej haha dohonila sem tě :) pak ještě s chutí olízne ten nůž... Nebo - Vyndej mu ten roubík, je to lepší když u toho ječí :) Žádný duchové jen obyč lidi ale stojí to za to

To aali:Proč - bacha není pro děti?

Já čumím na horory odmalička, taťka má video, měl to přede mnou zamčený ale já měla druhej klíč od tý skříňky takže sem znala všechny horory v deseti letech naspaměť :) A sem pořád naživu :) Fakt nevím proč si dospělí myslej že děti sou tak zaostalý když sami sou zaostalí mnohem víc?

lidka*

Tak už je mi jasné, odkud vítr vane! *bzum*

aali
Autor: evicka2
Datum: 04.05.09 - 09:51
Předmět: RE(2x): Váš nej... horor

To aali:Proč - bacha není pro děti?

Já čumím na horory odmalička, taťka má video, měl to přede mnou zamčený ale já měla druhej klíč od tý skříňky takže sem znala všechny horory v deseti letech naspaměť :) A sem pořád naživu :) Fakt nevím proč si dospělí myslej že děti sou tak zaostalý když sami sou zaostalí mnohem víc?

Odpověd:někdo možná snese vše...*nevi*podle mě jsou věci co se dětem mohou odpustit ...však oni na to příjdou sami,ne?*pivo**modla**vezen*

evicka2
Odpustit to jo, ale ne zakazovat, to je rozdíl
Však se neboj žádnej zákaz nezůstane bez spravedlivé pomsty, aspoň v mým případě nezůstal :)
Však díky tomu že sem ty horory znala tak mě kluci obdivovali a nosili mi dárky abych jim vykládala jak se správně sekaj ruce a jiný části těla... abych jim je nahrávala atd.

hodnocení

0x

Mam rad horory zalozene na klasickem pocitu strachu a ne hnusu a reznicine, takze par klasickych

Poltergeist, Hellraiser, The Exsorcist, The Thing, A Nightmare on Elm Street, The Fly, Childs Play

par mene znamych, ale onic horsich

Night of the Living Dead, Misery, Burnt Offerings, Carrie, The Fog

a z novejsich treba

Event Horizon, Hide and Seek, Identity, Dawn of the Dead

a samozrejme serie The Outer Limits.

evicka2

To já taky, ale ten pocit strachu se musí střídat s tou řezničinou a hnusem :) Protože když trvá moc dlouho a pořád se nic nestane tak je to nuda

evicko2, jestli chceš, pošlu ti svůj důchodový výměr. Z to ho se normálně orosíš.*ee* A jestli ti to bude málo, přiložím ti lístek od SIPO. A to hrůzou omdlíš *klik* to ti zaručuju s plnou zodpovědností ;)

evicka2

moc nechápu... myslíš že bereš víc než já?

andelika025

Evičko,než začneš příště psát nechej si přioperovat kousek mozku,Myslím si,že Ti nenení víc jak 12 let a chodíš do zvláštní školy.

Toto je solidní web a ne pro srandičky.

xsisi*
hodnocení

0x

Velice doporučuju město voskových figurýn, nebo úsvit mrtvích.

rosenikki*
hodnocení

0x

Brutální typem krev, apod. je celkem: Zrcadla, Saw, Texaský masakr motorovou pilou, Hostel, Hra na utrpení, Hory mají oči, Clona

A takové ty horory i na myšlení s hustým rozuzlením: Klíč, Katakomby, Kruh, ..

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* Pro mě jednoznačně SAW a NEZVRATNÝ OSUD.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]