Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno pro pejska - štěňátko

Od: andyr* odpovědí: 28 změna:

Ahojky, mám krásné štěňátko anglického buldoka, asi dvouměsíčního chlapečka. Potřebovala bych poradit jaké mu dát jméno? Líbilo by se mi něco od A nebo třeba D, máte nějaký nápad? Předem díky všem :)

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Co Alfonz, Alkatel, Aukro, Alibaba, Dežo, Drak, Dráček, Durex

Náš se jmenuje Max.)ale slyší i na Čumáček .)Tlama))Prdísek))a pokud budeme mít dalšího psa,tak zase bude mít spoustu dalších jmen *smich*

janosek12345*
hodnocení

1x

Ahoj, třeba já mám Dastíka. Je to výrazné když na něj zakřičíte "Dasty!" ale i hezké jako "Dastík" :)

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Naši si koupili kočku, a protože je to naše první "čistokrevná" kočka, dali jí ze srandy jméno Macík von Ulrich. Když se veterinář ptal na jméno, chechtal se, a pak vyprávěl, že před chvílí v ordinaci byl takový ten malý psík (taková ta srnečka s tenkýma nožičkama) a jmenoval se RAMBO :-D

krkovicka*
No teď mi ale pomožte,vedoucí má psa-rasu -malý,tlustý tenký nožičky,černý strapaty,oči vypuleny,čumák jak gorila,a když se olizne ten červený jazyk mu jde až nad hlavu.si nemohu vzpomenout.Má jméno Amos.Nejenže je hodně ošklivý ale i jméno má divný:)
martinaa*

Není to ten jakýsi buldoček?

krkovicka*
Už vím Grifonek.jsou asi různě barevný.Tak řeknete.jsou opravdu ošklivý i se jménem Amos?
martinaa*

Tak jsem si to plemeno našla... fíha, opravdu nic moc pes, ale někomu to třeba přijde roztomilé. Nemusím tady ty upištěné malé psy typu buldoček, jork a tady ten grifonek, s tím buldočkem vypadají, jak kdyby v plném běhu narazili do betonové zdi...

neumelka

Jedna pani na cvičáku vždycky říká: "Grifonci jsou tak strašný, až jsou krásný." :D Taky má tři doma :)

martinaa*

To je dobrý:D:D

poradte.cz/... jsem zafremačila fotku, ale koukněte, jak vypadají malicí brabantíci.

polinek*

..nic proti vkusu,ale buldoci prdí a chrčí ten čumák vyšlechtěný jim dělá problém . A slintají...to nemusím...Ale když se vám líbí ,,ale zajímalo by mne co?Oči ,čumák apod...Tady jeden soused ho má a jeho žena vypadá jak jeho matka neuvěřitelná podoba.

hodnocení

0x

Ahoj. Dasty, Dyk, Apollo, Aran, Argo, Aron.

doplněno 02.05.12 20:28:

Dejte, prosím vědět, jak jste pejska pojmenovala. Děkuji.:)

nekdo007*
hodnocení

0x

Denny, Don, Derp

Andy, Alan, Arty

martinaa*
hodnocení

0x

Arés, Achilles, Artuš, Deny, Diego nebo klidně Daredevil:D

Mrkněte na celysvet.cz/..., tam toho je:)

jumba
hodnocení

0x

Aaron,Andy,Abir,Anzo

Dasch(Daš),Dago,Dalko,Dann,Darck

Jinak stačí dát do googlu- jména psů a tam můžete vybírat celý večer.

polinek*

také Dixy,Dar, Argo,,,,

solenza*
02.05.12 19:14
hodnocení

0x

Ajax.

ellin*
hodnocení

0x

Ahoj, mně by se líbilo:

A- Andy, Aaron, Albert...
D- Dusty, Derick, Dexter...

Nečetla jsem předchozí komentáře, takže nevím, jestli nejdu s křížkem po funuse, zde je dobrý odkaz: stafbul.com/...

Ovšem nejlepší jméno měl stejně pejsek pana Hrušínského z Vesničko má středisková: Karl von Bahnhof...

hodnocení

0x

Synův první pes se jmenoval Agi (Agnostos Theos :D) a druhý je Arik.

polednice*
hodnocení

0x
Někde jsem četla,že když se dá psovi jméno které končí na X (např.Max) tak lépe zvládá povely (poslušnost).
myse*

jmen je nepřeberně... My máme Dixie (holku) a vybírali jsme tak, že každý napsal na lístek 5 jmen, které se mu líbili, pak jsme obodovali kolikrát tam co je a nakonec hlasovali... a máme Dixoně... *smich*

s tím "x" je to dobrý, že nemusím moc křičet, stačí když syknu a ona slyší... (dobře to funguje i na S, Š, C, Č i R)

ladaadal*
hodnocení

0x

Pro buldočka jméno, jako bylo v seriálu Jacke a tlusťoch - jen si nejsem jist, jestli se jmenoval MAX . Tyky mu můžeš říkat pane pse, nebo pane buldočku*smich*

krkovicka*
Měla jsem fenku dl.jezevčík.Říkalo se jí Pegas,ale byla to Peggy.Na obě slyšela.Ale na Pegas víc.
Dala bych Andy,Aris,Dandy,Dan.
Je četnosti dávat již lidské jména.Jako svému kamarádovi.

hodnocení

0x

andyr, dejte fotku! Nebuďte škrob! ;) Dard? Je to slyšitelné, krátké.

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky by šlo, aby tam byly obě ty písmena:

Absolutní Dalamánek

Dokonalý Aristokrat

Důvěřivý Albert

Akustický Dartagnan

a všeobecné: Akurátní Dokonalost*smich*

martan37*
hodnocení

0x

Já jsem vždycky chtěla Rona...Ron

barusk*
hodnocení

0x

Naše štěně se jmenuje Miky,Přemýšleli jsme o Toby a takové jako jsou Šmudla,apod. Líbilo se nám také Denny,snad pomůže ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]