Nejste přihlášen/a.
no když máš "ručit" za výsledek, tak prostě nevěříš ostátním jak bys měl... buď je znáš málo nebo ti na tom až moc záleží... je to hra, co se stane, když nevyhrajete? Nic... právě na té hře tu důvěru můžete budovat.. navíc jednou je slabší on a jednou ty... ve chvíli kdy oba, prohrajete a když budete mít svůj den oba najednou...
Víš co, já si myslím, že jsi "hladný". Je to blbé slovo, ale výstižné. Pořád máš málo uznání, pochval. Ať už byly vyřčeny nebo ne. Stále máš pocit, že nejsi dobrý. Znám to, sama jsem jako dítě byla taková. Je pravdou, že naši pochvalama šetřili, vlastně nepoužívali je vůbec. Ale když bylo třeba něco vytknout, tak na to měli i čas i slova. Dlouho, jako dospělá, někdy i dnes, mám pocit, že se mi táta dívá přes rameno. A hodnotí. Mohu si rozumově říct, že vlastně na plusy i mínusy doplatím já sama, ale je to tam stále. A také dodnes umím nejlépe všechno. Včetně zametení podlahy a napuštění vody do čajníku. :D Jestli ti ten "hlad" zůstane, nikdy a nikde nechtěj dělat šéfa. Byli by chudáci podřízení a ty bys byl štvanec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.