Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěla bychse zeptat jak pro příště kdyby nádhodou se mi zase zabouchli klíče jak otevřít dveře pomocí pinetky nejlépe?
Dneska s mi to stalo a mamka zase mně obvinuje jsem zase špatná já co mám dělat určitě se ji to stalo taky a babička ji určitě nic neřekla je moc hodná ale mamka je na mně Zlá prostě mně vždy obvinuje
tak kdyby něco poradte i s Dveřima a s Máminkou taky já se na ni nikdy nezlobím ale ona na mně furt
Děkuji za Odpověd Hezký Zbytek Dne
Klika dvěří je ovládána hranolem,který je zevnitř otáčen klikou a zvenčí bývá zaslepen štítkem s koulí..Pokud se podaří odstranit štítek,je ke konci čtyřhranu přístup.Novější kliky mají štítek zajištěný na kouli,ale tenkou planžetou se dá na čtyřhrandosáhnout mezírkou pod štítkem.Pokud bude v planžetě výřez pro hranol,nahradí zvenčí kliku.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.