Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabouchnuté klíče

Od: julca* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Chtěla bychse zeptat jak pro příště kdyby nádhodou se mi zase zabouchli klíče jak otevřít dveře pomocí pinetky nejlépe?

Dneska s mi to stalo a mamka zase mně obvinuje jsem zase špatná já :( co mám dělat určitě se ji to stalo taky a babička ji určitě nic neřekla je moc hodná ale mamka je na mně Zlá prostě mně vždy obvinuje :( tak kdyby něco poradte i s Dveřima a s Máminkou taky já se na ni nikdy nezlobím ale ona na mně furt :(

Děkuji za Odpověd Hezký Zbytek Dne

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

nos klíče na krku.

ccc*
hodnocení

0x

Dát si náhradní klíč ke známému, na skryté místo, na družstvo atd...

buss
hodnocení

0x

A co jako chceš tady slyšet? Prostě si dávej bacha! Jsou způsoby jak otevřít, ale pochybuji, že to budeš umět.

ladinpraha*
hodnocení

0x
Kdyby bylo otevreni tak jednoduche, tak by tam ten zamek nemusel vubec byt. Pozadej nekoho sikovneho, aby upravil zavirani tak, aby se dvere nedaly bez klice zabouchnout. Pak uz bez klice nikdy z bytu neodejdes.

jabraka*
hodnocení

0x

Klika dvěří je ovládána hranolem,který je zevnitř otáčen klikou a zvenčí bývá zaslepen štítkem s koulí..Pokud se podaří odstranit štítek,je ke konci čtyřhranu přístup.Novější kliky mají štítek zajištěný na kouli,ale tenkou planžetou se dá na čtyřhrandosáhnout mezírkou pod štítkem.Pokud bude v planžetě výřez pro hranol,nahradí zvenčí kliku.

JABRAKA

hodnocení

0x

Řešení je jednoduché a levné - stačí vyměnit střelku zámku, prodává se to za pár korun pod názvem střelka proti zabouchnutí. Má to jiný úhel čela a tak je zavření dveří možné jen stiskem kliky, nebo za použití klíče, samy se nazabouchnou.

zvak.cz/...

eshop.satos.cz/...

eshop.libros.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]