Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo má a může podat nějakou informaci z Bulh

Od: autobus® odpovědí: 4 změna:

Zdravím čtenáře a poptávám se kdo má jaké zkušenosti (dobré i špatné) s hotelovým ubytováním z Bulhaského pobřeží.Proč se ptám - hodně dlouho jsem tam nebyl. Předem děkuji za vaše zážitky u moře. Olin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Naposledy co jsem tam byl, tak super... levné, čisté, lidi ochotní a ne vlezlí jako třeba italové.

Jen teda chce tam jet v sezóně. Byl jsem tam 14 dní, poslední týden o prázdninách a první týden v září. 31. tam všechno zavřeli a na plážích zůstali jen důchodci a pár otevřených krámků.

Rozhodně bych tam ale nejel autobusem :)

hodnocení

Děkuji za Vaší odpověď, něco takového jsem již slyšel ale ve cestovce říkají , že kocem srpna sezona nekončí.Asi aby prodali?

Tak asi záleží jak kde, já sem byl v Primorsku, a tam bylo v září mrtvo. Na druhou stranu si tam člověk odpočine a nikde se netlačí.

Co mi na bulharsku trochu vadí, že tam není nic kam by se člověk mohl zajít podívat (hrady, zámky, památky, zajímavosti...) na pobřeží je opravdu jen moře :)

hodnocení

0x
Zdravím, mám zkušenosti z posledních čtyř let. A musím jen chválit - v hotelech naklizeno, jídlo skvělé, všude čisto a lidé milí ale ne vtiraví;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]