Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poker o reálné peníze

Od: 123654 odpovědí: 3 změna:

Jaká jsou pravidla hry poker o reálné peníze na bwin.com? Konkrétně jak fungují Sit & Go turnaje? Je to tak, že si můžu kdykoliv přisednout ke stolu, chvíli hrát a pak kdykoliv (třeba i se ziskem) od stolu odejít a provést třeba výplatu zisku na můj účet?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hezrone*
hodnocení

0x

Zdravím.

Já na bwin chodím hrát poker, takže:

To o čem mluvíte, že si kdykoli přisednete a pak odejdete kdykoli, třeba se ziskem, to jsou Cash games

Sit a Go jsou turnaje pro omezený počet osob, který ale abyste mohl něco vahrát musíte dohrát do konce...

doplněno 08.05.12 21:16:

vyhrát samozřejmě.. ))

Tím omezeným počtem osob jsem myslel např. 10 nebo 30 nebo i jen 5. Čím více vás hraje, tím vyšší výhry, ale déle turnaj trvá a také šance je pochopitelně menší. Pro začátečníka doporučuji cash games. Sedněte ke stolu o 10 lidech, převeďte si minimum a prostě hrajte a koukejte, tím se naučíte nejvíc...

123654
hodnocení

Děkuji za odpověď. Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s penězi. Na účet u Monebookers už jsem peníze poslal (v korunách), ale na bwin se hraje v dolarech. Když si tedy pošlu české koruny na účet u bwin, tak se peníze automaticky převedou na dolary nebo jak to je?

hezrone*

Jasná věc, to se převádí automaticky... A taky s tím počítejte, nesázíte koruny, ale doláče...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]