Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat do reklamy?

Od: terriiik odpovědí: 2 změna:

Ahoj Jmenuji se Tereza Hrubá,je mi 11 let,vážím 49 kg,a měřím 156 cm.Už od malička sem se chtěla stát herečkou,ani né zpěvačkou to ne zpívat by mě nebavilo.Já vím že je tu už spousto příspěvků o herectví a jak se stát herečkou,chci se stát herečkou atd...Ale já chci začít,potřebovala bych odkaz na jakoukoli reklamu kde hledají dítě v mém věku pošlete mi ji protože já to opravdu potřebuji.Za rok bych si vymyslela něco jiného a příští rok taky a proto chci začít hned!Jako 11iletá holka sem dost odhodlaná a i když sem někdy stidlivá vím že to zvládnu.Tak vás prosím pokud o něčem víte a nebo máte menší-větší radu napište!Děkuji a moc si toho vážím! :) ;) :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Obrať se na nějakou castingovou agenturu a zaregistruj se...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ahoj.Ví o tom rodiče?Ti by tě měly na castingu zastupovat ,jezdit stebou.Jsou za tebe zodpovědni.Tady je odkaz talent-management.cz/... tam chtějí osobní kontakt a je to na základě sympatií.Zkus i jiné,ale rodičům to řekni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]