Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtení e-mailu v mobilu

Od: stuck odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám telefon nokia 7230, internet tam moc neběží, ale potřebovala bych nějak nastavit, abych si mohla přečíst příchozí e-maily..na internet se dostanu, zadám svoji adresu a heslo, ale připojit mi nejde pořád mi to píše, že jsem přípojená jako můj mejl a jestli chci pokračovat, tak kliknu na pokračovat, ale nic se neděje...dá se t onějak nastavit, abych se přes mobil dostala do doručené pošty? děkuji moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

marmar*
hodnocení

0x
Nevím, přes jakej prohlížeč Ti to nejde přihlásit, ale jestli je to ten základní WEB od Nokie, tak by občas neškodilo najet do nastavení> Historie a vymazat to. Myslím, že by to mělo pomoct. To stejné u Opery mini a ta je asi jako prohlížeč lepší. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]