Nejste přihlášen/a.
Když by moje děti šly na maškarní ples, jistě se jim něco sežene, masek je hromada. Ale pro dospělého už nevím - nejsem moc manuálně zručný, na šití hadrů či lepení papírových krabic a umělých vousů nemám dost sil. Co by se dalo udělat snadno a zároveň by mě to nevyřadilo z možnosti pohybu a event. konverzace. Díky za tipy!
V čem na maškarní ples? No, když se tak někdy dívám kolem sebe, tak někteří lidi by rovnou mohli jít v tom oblečení, co mají zrovna na sobě.
Ale chcete-li převlek, tak co třebas za hippies? Zvoňáky rifle, k tomu barevná rozevlátá košile, na krk něco z kůže, do vlasů ptačí péro, tedy pokud máte vlasy, anebo si půjčit někde paruku. Jinak mě nic nenapadá.
Hnědé tepláky, hnědá tepláková bunda, hnědá rádiovka a černé brýle - jdu za "slepé střevo".
Pán na maškarním strašně špatně tancuje a tanečnice se ho znechuceně ptá, za co že to jde? "Za oživlé dřevo". (dnes to už nikomu nic neříká, ale oživlé dřevo se v dobách velké obliby samorostů říkalo různým krásným samorostům a prý to snad dokonce byla i nějaká vinárna nebo restaurace se samorosty)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.