Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtela bych se zeptattchyne si chce koupit elektronickou cigaretu ale pribuzni ji odrazuji ze udajne krom nikotinu vydava jeste neco co jeste neni testovano jake ucinky to ma na cloveka a jeho zdravi co si o elektronicke cigarete myslite vy dekuji
Od soboty jsem vlastníkem této e-cigarety
a jsem maximálně spokojená,od soboty jsem si klasickou cigaretu nezapálila.
Myslím si,že kdyby nebyla dostatečně otestovaná,tak by se vadný nebo nebezpečný výrobek na trh nedostal.Ale samozřejmě,že se to může časem změnit,vidíme to každou chvíli ve zprávách,třeba u hraček pro děti,že se prodávají a pak se dozvíme,že je pro zdraví dětí nebezpečný.
Manžel kouři elektronickou cigaretu už 3 měsíce Byl tak střední kuřák, teď´ už spíš slabý. A to neměl v úmyslu omezit kouření. Nevím, možná něco i působí mimo nikotin, ale stejně je toho míň než v obyčejné cigaretě. Už po týdnu se mu lip dýchalo , nemluvě o tom že zmizel smrad z bytu a stoji to miň peněz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.