Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ESTA do USA

Od: anastazie odpovědí: 7 změna:

Je tu nekdo, kdo letel do USA na ESTU? Uz jsem jednou v USA byla, ale nepamatuju si, jestli jsem v ESTE musela vyplnovat i cislo letu. Zkratka, jestli si nejdriv musim koupit letenku, a pak az vyplnit ESTU, kam pripadne napisu cislo letu (jako potvrzeni o zpatecni letence).

DIky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co se zeptat rovnou u pramene? Když už jste tak letěla a znáte jméno společnosti, nejlepší a nejsprávnější odpověď Vám dají oni.

anastazie
hodnocení

Jaky spolecnosti?

Esta. Tam máte absolutně všechno, co se po Vás bude požadovat. Stačilo si zadat do vyhledávače slovo "Esta" a už jste to tam všechno měla.

anastazie
hodnocení

ESTA neni spolecnost. Kdyz ani presne nevite, tak neradte. Ale snaha se ceni, tak diky. *dril* *smich* A taky diky za radu

Stačilo si zadat do vyhledávače slovo "Esta" a už jste to tam všechno měla. Co myslite, ze jsem udelala? Brouzdala jsem asi ctrvt hodiny, ale nenasla jsem to. Ani na strankach ambasady, kde to nasel dakon, holt jsem slepa. :-D Az pak jsem napsala sem.

hodnocení

0x

Jaké informace budu potřebovat k vyplnění žádosti o autorizaci systémem ESTA?

Cestující musí poskytnout v angličtině tyto údaje: jméno, datum narození a pasové informace. Číslo letu a adresa pobytu ve Spojených státech jsou informace dobrovolné. Cestující však bude muset zodpovědět dotazy, týkající se nakažlivých chorob, případného trestního stíhání a mimo jiné i dotazy ohledně zamítnutí předešlých žádostí o vízum nebo deportace.

czech.prague.usembassy.go/...

anastazie
hodnocení

Diky, dakone.

ih

Ahoj,mam dotaz k ESTA. Všede se píše , že vyplnit při cestě letadlem nebo lodí. Jak postupovat při cestě po souši z Kanady. Zrazují mě, že mě stejně budouzpovídat na hranici a zaplatím za vstup stejně..., tak to nechat až na hranici.

dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]