Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Telč je opravdu krásná. Mnoho informací naleznete na stránkách města ( telc.eu/...=), i když ty jste asi navštívila.
Ze širšího okolí mohu doporučit pěkný hrad Landštejn.
Ano, v České Kanadě jsem byl, další krásné místo v naší republice.
Jindřichův Hradec - zámek, Montserrat a samozřejmě Slavonice. Je to tam ideální na cykloturistiku.
Pojezdil jsem vloni trochu po České kanadě, ale furt z kopce do kopce, no jak u nás v Českém ráji. Jinak doporučuju Dačice zámek a věž, Jaroměřice nad Rokytnou park, Třebíč synagogu a židovskou čvrť, no a jak už bylo napsáno Jindřichův Hradec a nádherné Slavonice, tam jsem na kole přejel do Rakous pojezdil a zpět do Slavonic na obědovečeři. To vše zvládnuto za tejden s částečně hnusným počasím.
Kousek za Slavonicemi směrem na dačice je les, kde jsou staré bunkry a žiletkový plot. Krásné to tam je.
A jeslti pojedete do Třebíče, určitě bych sjel kousek na jih do Dukovan. Mají tam velice pěkné informační centrum, kde se o jaderné elektřině (a nejen o ni) dozvíte spoustu zajímavostí. Mají tam i kinosál s promítáním, ale to se vás tam musí sejít aspoň nějakých 10 lidí, což není velký problém. A ujme-li se Vás průvodkyně (jako asi že ujme), tak budete mít opravdu spoustu pěkných zážitků.
Máte-li děti, jistě je to bude bavit. Nějaký zámek nebo hrad, to vím, že děti moc nebaví a pak tam akorát otravují. Tohle je určitě zaujme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.