Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Japonský obchod?

Od: adabo* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neznáte nějaký internetový japonský obchod ze slovenska, nebo česka, který by prodával nějaké klasické věci z japonské kultury jako obuv (Geta, tabi atp..), vějíře a ostatní klasické věci?
Pokud ano, poprosil bych, aby jste mi ho sem hodili, předem děkuju.

doplněno 07.05.12 23:21:

Geta

ee0r.com/...

Tabi:

store.japan-zone.com/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil jste tuto stranku?

Kamaradka tedy přes ní nakupuje a nestěžovala si ;)

japan-eshop.com/...

adabo*
hodnocení

Zkoušel, ale právě potřebuji hlavně na obuv a vějíře, jenže nemohu žádnou sehnat :( V česku o potraviny není krize, alespoň co se týče ty japonské.

Zde jsem našel značku Onitsuka Tiger

basmatee.cz/...

adabo*
hodnocení

Stránka se nenačte. Nefunguje ani kamarádovi, tak asi nebude chyba na mé straně. Nepřeklepl jste se náhodou?

ladinpraha*
07.05.12 23:07

Funguje.

Japonský obchod?
adabo*
hodnocení

Už mi to také jde, takže děkuji moc! Kouknu se po obchodě a ještě poprosím lidi o další odkazy na japonské boty přesněji Geta a tabi!

doplněno 07.05.12 23:24:

* omyl, prosim přečtěte si ten komentář napsaný v 23:20

adabo*
hodnocení

Už mi to také jde, takže děkuji moc! Kouknu se po obchodě a ještě poprosím lidi o další odkazy na japonské boty přesněji Geta a tabi!.doplněno 07.05.12 23:24:* omyl, prosim přečtěte si ten komentář napsaný v 23:20
adabo*
hodnocení

Hmm.. vidím tam pouze sportovní obuv, takže děkuji, ale já jsem žádal o historickou :( Nebo spíše né moderní.

Ale omlouvám se, že jsem napsal špatně informace o tématu, takže ho jdu upravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]