Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadační fond - má to smysl?

Od: nflistek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
jmenuji se Filip Beringer, léta pracuji s dětmi a rád se jim věnuji. Loni mě napadlo, že bych mohl trochu pomoci jednomu dětskému domovu a tak jsem s kamarádem založil nadaci. Doufal jsem, že se mi povede oslovit kamarády na Facebooku, aby se o tenhle můj projekt zajímali, a tak jsem nadaci založil vlastní FB stránku a webovky (listek.org). Dost mě pak mrzelo, že o věc se zajímala jen hrstka mých přátel. Myslel jsem, že mám opravdové kamarády, ale většina jich radši "lajkne" kdejakou pitomost, než aby třeba jen sdíleli tohle, co pomáhá dětem.
Měl jsem s vyřízením všech náležitostí spoustu běhání a starostí, něco jsem do toho investoval, ale teď když vidím ten nezájem, tak nevím, jestli má cenu pokračovat. Vážně jsem věřil tomu, že se mi povede využít sílu Facebooku a dát o své nadaci vědět a získat tak pro dětský domov více zdrojů, ale nikdo se o to nezajímá a mě to bere chuť se dál snažit Co si o tom myslíte? Copak dneska musí být člověk topmodelka, aby měla jeho nadace šanci?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Myslím, že už je dnes přenadacováno, peníze by rád kdekdo a doba je zlá. A je umění je získat, to neumí kdekdo. Čím známější ksicht, tím lépe. Nemluvě o chodníkových pochtívačích, to už je na úrovni žebrání. Nevím, proč jsi zklamaný, takový je svět, ne všichni vyznávají stejné hodnoty. Oslovit blízké podnikatele, nemusí přece dávat přímo peníze ale něco zakoupit, opravit...aspoň ví, co dali. A co tak nějaké akce za vstupné, aktivitu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]