Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herectví a herectví

Od: veverkaciperka odpovědí: 2 změna:

Ahoj mám velké přání stát se herečkou ale je mi 15 a nevím jestli mám talent a další potřené věci navíc nemám kam chodit na nějáký divadelní kroužek(a nemám moc dobré známky jsme spíš na 2 a 3 ) a kdybych chtěla na JAMU nebo na DAMU přijímačky jsou hrozně těžké a nevím jk se na ně připravit a co všechno pro to mám udělat prosím pomozte mi za všechno budu ráda jinak hraji na hudební nástroj snad aspon trochu dobře zpívám (a taky vím že herečkou chce být skoro každý :/ )kdyžtak pište i na e - mail děkuju moc :) katka.pavlistova96@seznam.cz

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

webbiecz*
hodnocení

0x

Chceš být herečkou, ale vlastně vůbec nevíš o čem to je...

Existuje takové pořekadlo - kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod... To znamená - pokud to chceš skutečně dělat, začni se tomu věnovat. Různých kroužků je dnes opravdu hodně, takže si nějaký najdi. Možná budeš muset dojíždět, ale to by tě nemělo odradit. Také můžeš zkusit chodit na konkurzy, dělat komparz, atd... Možností je dost a docela dobře se podle toho pozná, zda jen "chceš být herečka" a nebo je to něco, co opravud chceš a půjdeš si za tím.

dobromysl*
hodnocení

0x

hledat příležitosti a nevzdávat nic předem *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]