Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stydké pysky

Od: sarinecka* odpovědí: 15 změna:

Ahoj,chci se zeptat jestli spolu s mým celkovým růstem a dospíváním se mi mění i přirození. Mám na mojí vaginu velké stydlé pysky,si myslím a bojím se,že se to nebude nějaké klukovi líbit,že se mi vysměje nebo se mu zhnusím nebo tak. Bojím se že to tak může být,stydím se za to. Je to normální?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Jen nevím podle čeho tak usuzuješ - našla jsi nějaký vzor ,podle kterého se srovnáváš - to je naprostý nesmyl. Přestaň se pozorovat - přestaň se stydět . Dospíváš a tvé tělo se mění - až dospěješ odprostíš se od takových nesmyslných úvah.

des*

Podle mne je exhibicionistka a ráda se předvádí,za asistence zdejších pubescentů.Viz všechny minulé dotazy.

punkturtle*

Je to sice možné, ale je fakt, že v pubescentním věku jsem přikládal nejvyšší důležitost právě takovým detailům, např. všichni ve třídě už měli chlupy a já ne. Kdyby tenkrát bylo poradte.cz asi bych s tím otravoval několikrát denně. Dneska jsem chlupatej jak medvěd, holím to co se dá, aby nebyly patrné šediny a je to v pohodě.

Takže kočko, neboj, na 99% nemáš nic neobvyklého a pokud je to vážně nějaká fyzická anomálie, láska přece není o o stydkých pyscích. Třeba tvého přítele ani nenapadne hledat chybu a naopak se bude trápit svými vlastními problémy (mám ho malého, křivého,atd.)

Podívej moje paní má pysky v pohodě, já mám pinďoura taky jak má být, ale už si to ani neukazujeme, protože si poslední dobou nemáme co říct. A to je skutečný průser.

poiu*
hodnocení

0x

Pokud se nějakému klukovi "zhnusíš" a vysměje se Ti, tak toho kluka kopni někam, protože Ti za to nestojí!

hodnocení

0x

Ehh... Tady je to spíše jako ženská debata ale dle mého názoru některým mužům se to líbí a některým ne,to záleží na názoru daného muže. Ale v každém případě poku tě ten dotyčný bude mít opravdu rád a milovat tě tak s tím nebude mít žádný problém., To mi věř.

krkovicka*
hodnocení

0x
Sarinko.Život není jen o pyscich.Proč by se někdo smál?Má důvod?Až klukovi ukáže svoje tajemství tak se rozhodně nebude smát.Přijde mu to přirozené.Tam dole jsme každá jiná.To zde potvrdí každý.Bez obav ani plastiky pysku nejsou aktuální...
doplněno 07.05.12 19:45: Já například se za své pysky nestydí a můžu ti říct z bohaté zkušenosti že se mi nikdo nesmál:)

hodnocení

0x

Ahoj,buď bez obav a není proč se za to stydět.Má přítelkyně má tuto část přirození taky větší a mně osobně se to naopak líbí.Tím se rozhodně nikomu nezhnusíš a pokud by přeci jen s tím měl nějaký chlapec problém,pak nestojí za to.

everin
hodnocení

0x

No cekal jsem fotku abych mohl porovnat...a ono nic.

dobromysl*
hodnocení

0x

Ano v dospívání se tělo mění a to podstatně.

Rozumím tvým obavám.

Nicméně každou změnu těla nezbývá než přijmout - z mládí do vyzrálosti - a pak stárnutí. Mnoha lidem to dělá problémy.

Měj se ráda, měj ráda své tělo.

Určitě potkáš někoho, komu se budeš líbit. A už jsi jistě slyšela, že vztahy nejsou jen o zevnějšku.

polinek*

má kamarádka neměla nikdy pysky,,,a jak jsme si v tom věku ukazovaly,tak jsem nevěděla kdo je jiný. Já to měla podle fotek normální,jak jsem pak zjistila. Tak jsem zůstala klidná Ale ,,

Ta paní za to měla asi tím pádem dlouhý klitoris ,a porodila 5 dětí a je OK. Takže žádné strachy a dej tomu volný průběh růstu. Ono každý si myslí že má v tom věku něco jinýho.,než je normální.Vše má svůj čas..

stany*
hodnocení

0x

chtělo by to fotku *smich**zed**cert*

poseidon*
hodnocení

0x

Já se připojuji k žádosti o fotku, jinak to není možné kompetentně posoudit.*cert**haha*

hodnocení

0x

Nejde o nic nenormalniho,nekdo ma proste vetsi st.pysky.Nektere zeny si je tedy nechavaji upravovat pak operativne,protoze se jim to nelibi samotnym,ale je to naprosto zbytecne a jen jejich nejaky pocit.No a co se tyce panu,za ne mluvi nemohu,ale myslim ze je to jako se vsim,nekomu se libi vic to ci ono.ale jeste jsem neslysela chlapa,ze by se mu tohle pricilo.

ladaadal*
hodnocení

0x

No a kdyby se ti někdo smál, tak se mu směj taky. Určitě ho bude mít malýho, křivýho nebo hnědýho. Neznám nikoho, kdo by tohle řešil. Beztak bude nejdřív poznávat tebe než tvoje přirození. A pak už mu to bude jedno a nebude to řešit.

krkovicka*
hodnocení

0x
A víš o tom že plastika rtu(když je zdeformovany)je odřezek ze stydkych pysku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]