Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co víte o volbě prezidenta?

Od: dobromysl* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, co víte o volbě příštího prezidenta? Nějak nemám sílu to sledovat. Máte už nějakého kandidáta, kterého jste ochotni podpořit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Vy chcete být papežštější než papež, sama vláda ještě netuší co a jak a vy už vybíráte koho volit. Musíte si počkat jako my všichni.

hodnocení

0x

Já to spíš vnímám jako "krásné" odvedení pozornosti od toho co se v této zemi děje. Hlavně asi mnoho lidí si myslí jak se u nás posílila demokracie když máme přímou volbu...

lidus*

bmbx-ano, je to přesně tak a jen slepý to nevidí.

hodnocení

0x

Uvažuji, že bych volil Sagvana Tofiho. Ale mámpocit, žeon nechce kandidovat.

dobromysl*
hodnocení

Tak to nevím, že vláda neví...

Já jen četla napřed kdo všechno bude kandidovat a dnes, kdo už to vzdal. Tak mě zajímá , kdo se té hry vlastně zúčastní. O politicích se nakonec dočtu, ale třeba se někdo zajímá a písne sem svůj názor... *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]