Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detske povleceni

Od: elsaa odpovědí: 3 změna:
zdravim, chtela bych se zeptat kde kupujete svym detem povleceni ( velka postel).mate nejaky dobry eshop? Aby to neco vydrzelo a hned z toho nebyla vybledla hadra.narazila jsem na bytovy textil Jimy,mate nekdo zkusenosti? libi se mi povleceni a i zaclony tak zvazuji.zase nechci aby mi domu prisla nejaka hruza.takze diky vsem co napisi a pokud to jeste bude v dobre cene budu rada.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, já kupuji od této paní: mimibazar.cz/...

sice ne dětské ale normální a kvalita je supr, jsem spokojená... :)..

doplněno 10.02.15 09:54:

:D já miluji zelenou, a tak jsem k vánocům dostala krásné zelené povlečení, ale bylo opravdu drahé, bavlněné, bohužel jsem byla každé ráno zelená :) Po pár vyprání barvit přestalo, a krásná zelená mu naštěstí zůstala :)...

lidus*
hodnocení

0x

4home.cz/...

janperi.cz/...

povleceni-eshop.cz/...

Tyto adresy mám v oblíbených, pokud je třeba v Jysku nebo i v Lídlu povlečení s dětským motivem v akci, nakoupím i toto. Jsem spokojená, jediné povlečení co bylo otřesné a vnučka se budila modrá jako Šmoulinka jsem za 200Kč koupila na vietnamské tržnici, bylo krásné, modré se slunečnicemi, spát se v něm nedalo.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ve městě Semily, na pomezí obce, je výrobce Matějovský a v centru má i obchod s látkami. Mají i své netové stránky. Tak nahlédni a třeba se ti bude něco líbit. Ahoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]