Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit levné hry pro PLAYSTATION 2

Od: dino* odpovědí: 7 změna:

CS LIDI mám menčí problém...mám ps2(PLAYSTATION2)ale všechny na nej stojí neco pres 500,- a na to nemame...tak sem se chtel zeptat kde so nejake ...ehm levne neco pres 100 az 150(mensi castku bi neuskodilo) dik...bydlim v rakovníku...bye bye amigos...

doplněno 07.05.12 16:02:

sorry asi sem tam zapoměl zmínit že mmluvim vo hrách...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepab
hodnocení

0x

kasli na hry a uc se cestinu.

A nakupuj na aukru a pod. pouzite hry.

dino*
hodnocení

HMMM,sorry pospíchal sem... =(

bena*
hodnocení

0x

Uff, tolik hrubek... nejste cizinec nebo (malé) dítě?

K věci - nemáte-li peníze, tak si to nekupujte. Raději šetřte, kde můžete (ovšem ne na potravinách - levné potraviny mají nízkou hodnotu a tak jich ve finále sníte víc, což je ve finále i dražší). Nedávno se mi dostalo odkazu na tento článek o tom, jak přežít a nekrást - halonoviny.cz/...

Hry si můžete hrát na počítači nebo venku s kamarády. A s těmi hrubkami trošku něco udělejte - není to příliš hezké a máte-li s tím problém, tak si to napište na nečisto ve Writeru nebo Wordu, udělejte si tam kontrolu pravopisu a pak to sem vložte. Bude to vypadat lépe...

petr123*

OT: hodně matoucí článek v tom Rudém právu *ee**cteni*

dino*
hodnocení

11 let bude mi dvanáct a pospíchal sem takže... ;)

greenbull*
hodnocení

0x

Jak už tady bylo řečeno. Aukro. Zde máš odkaz, vyfiltroval jsem ti hry na PS2 za cenu kup teď a máš tam některé hry i za stovku s poštovným.

aukro.cz/...

petr123*
hodnocení

0x

Většina kamených prodejen her funguje i jako bazar. Za 100-150 by se tam měly dát sehnat starší hry na PS2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]