Nejste přihlášen/a.
CS LIDI mám menčí problém...mám ps2(PLAYSTATION2)ale všechny na nej stojí neco pres 500,- a na to nemame...tak sem se chtel zeptat kde so nejake ...ehm levne neco pres 100 az 150(mensi castku bi neuskodilo) dik...bydlim v rakovníku...bye bye amigos...
doplněno 07.05.12 16:02:sorry asi sem tam zapoměl zmínit že mmluvim vo hrách...
Uff, tolik hrubek... nejste cizinec nebo (malé) dítě?
K věci - nemáte-li peníze, tak si to nekupujte. Raději šetřte, kde můžete (ovšem ne na potravinách - levné potraviny mají nízkou hodnotu a tak jich ve finále sníte víc, což je ve finále i dražší). Nedávno se mi dostalo odkazu na tento článek o tom, jak přežít a nekrást - halonoviny.cz/...
Hry si můžete hrát na počítači nebo venku s kamarády. A s těmi hrubkami trošku něco udělejte - není to příliš hezké a máte-li s tím problém, tak si to napište na nečisto ve Writeru nebo Wordu, udělejte si tam kontrolu pravopisu a pak to sem vložte. Bude to vypadat lépe...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.