Nejste přihlášen/a.
Jak by mohl stát ulehčit podnikatelům přijímání nových zaměstnanců?
(nemám na mysli zjednodušení vyhození - lidi potřebují nějakou jistotu stálého místa, aby byli motivováni pracovat řádně a měli loajalitu k firmě)
Agentůrní brigádník může firmě udělat třeba velkou ztrátu - třeba v obchodě nekontroluje řádně zboží zda není prošlé, příjde televize ČOI, ČZPI. Kmenový zaměstanec když má 10 benefitů a jistotu, že ho nevyrazí za týden tak je obvykle k filmě loajalnější, teda, alespoň já.
Jak může zaměstnavatel kontrolovat zda mu zaměstnanci nerozkrádají firmu, aniž by to snižovalo lidskou důstojnost?
Nějaké šacování na vrátnici soukromou ochrankou nějaké najaté agentůry mě připadá už za hranou důstojnosti.
Třeba nějaká malá fleska se dá schovat třeba do slipů/ponožek
Soustruh asi těžko ukradnou i když někteří spoluobčané jsou vynalézaví
První věc co tento stát musí udělat je uklidnit spotřbitele( žadné zvyšovaní daní a poplatku) aby začali více nakupovat zboží a služby
Pak se zvyší počet zakazek a zaměstnavatelé budou více zaměstnavat.Výběr zaměstnancu ovlivní pouze investicí do vzělání a vycvíku.Všichny zaměstnaci nejsou zloději a problemy brigadníku nebo škody mužou vedoucí pracovnícy kteří je kontrolují(nemohou se podívat na ně 1 denné).10 benefitu je podle mě kontraproduktivní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.