Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat

Od: holoubecek odpovědí: 26 změna:

Mám hotýlek v jednom městě,milenku,dům,manželku,psa,děti,prachy,nové džíny,pěkné hodinky,brýle,knír i boty a nemám vlasy.

Co mám dělat !

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Máte peníze? Tak si nechte vlasy na hlavu nastřelit a máte hned po problému.

holoubecek
hodnocení

Nojo, ale střílení se odjakživa bojím.

eulalie*

Tak si řekněte toto: Máte-li hotýlek v jednom městě,milenku,dům,manželku,psa,děti,prachy,nové džíny,pěkné hodinky,brýle i ten knír, tak vlasy vlastně už nepotřebujete, protože máte všechno. Nebuďte hamoun a uskromněte se.

jaha
hodnocení

0x

Vzpamatovat se,dát vale milence, oholit knír.

holoubecek
hodnocení

Knír nedám,když mám holou hlavu !

jaha

Tak ho shoďte a uvidíte,dorůst si ho můžete nechat vždycky.A jsem ráda, že na to dát vale milence jsem vás přesvědčila.Já myslela, že vám bude přednější než knír.

holoubecek
hodnocení

No milenku si mohu pořídit novou, možná to bude ku prospěchu.

A můj knír je při milostných hrátkách velkým pomocníkem.

tesyk*
hodnocení

0x

A čeho se vlastně chcete zbavit?

pohanka*
hodnocení

0x

Protože jste dal hotýlek a milenku na první dvě místa, tak si jsou pro Vás zřejmě nejdůležitější.

Nastěhujte se s milenkou do hotýlku a vše ostatní hoďte za hlavu. Možná, že za nějaký čas zjistíte, co je v životě na prvním místě.

doplněno 20.01.15 20:41:

I psa stavíte před děti. Styďte se!

holoubecek
hodnocení

To je jediný tvor, který když přijdu domů skáče radostí a nechce prachy.

aloue

to hodně lidí řadí psa před život lidí - tady dostanete za utýraného pejsánka více než za vraždu

holoubecek
hodnocení

Což plně chápu.

Myslíte že je to normální?

aloue

týrání psa? ne, ale rozhodně nemá zvířecí život stejnou hodnotu jako lidský

Pozoruhodný názor. Myslíte, že to platí absolutně?

buss
hodnocení

0x

Tož nevím, proč si jiní hlavu holí? Člověk nemůže mít úúplně všechno, a co paruka? Ale takovou starost bych chtěl mít.

holoubecek
hodnocení

No taky už jsem přemýšlel nad parukou, ale to by byla příliš rychlá změna pro okolí, a taky je nebezpečí při větru, že by mě ji odfouknul.Na lodi dost nepraktická věc.

holoubecek
hodnocení

Asi proto, by házeli pěkně prasátka.To já znám ty odlesky.

hodnocení

0x

Co máte dělat? Leštit!

Prodat hřeben na Aukru, na co mít doma věc, kterou nepotřebujete?

Koupit si kus špeku, seříznout z něj kůžičku a tou denně leštit! Uvidíte, jak prokouknete. *haha*

S tím nastřelováním bych byla opatrná. Známý si dal nastřelit zuby. Zubař nebyl ten den nějak ve své kůži, měl špatnou mušku, netrefil se do úst a jak to skončilo? Známý má teď zuby nastřelené za uchem. Víte, jak špatně se mu tam strká rohlík?

Tak s tím opatrně. Jinak nevadí, že nemáte vlasy. Říká se: Chap zplešatí sám, to jen svině se musí opařit! *smich*

Tak jděte leštit. Já se jdu učesat. Hezký den. *tanec* Jaga.

A buďte rád, že vlasy nemáte. Až manželka přijde na tu milenku, určitě by Vám je vyškubala. Takhle má ušetřenou práci, jenom Vám už rozbije ty Vaše pěkné hodinky, brýle a hubu.

hodnocení

0x

Hlas staré babky asi nebude směrodatný, ale mi vždycky přišli chlapi bez vlasů, sexy. :-D Třeba Karel Hála. Páni, to byl krásný chlap!

hodnocení

0x

Jednoduše běž k CHocholouškovi

hodnocení

0x
Bábinky, rozesmály jste mne. Díky.
Začínám chápat mého otce, který mi kdysi říkával, že s blbcem nemá cenu polemizovat!
Stáhne tě na svoji úroveň a na ní tě ubije svým "myšlením". Má v tom praxi.
Holoubku, ty jsi pěkný ptáček! O lodi jsi v původním dotazu nic nepsal...
Aspoň tě bude mít manželka o co oškubat.

hahanaj*
hodnocení

0x

holoubečku vstup do klubu plešounů a budeš mezi nima možná králem s tím vším co máš a nechvástej se...mohl bys dopadnout třeba hůř

toustovacek
hodnocení

0x

A na co přesně se ptáte? :D

Toustovaček, je to v Diskuzi. Na nic se ptát nemusí. *uf*

figurek*
hodnocení

0x

kup si klobouk.

martinaa*
hodnocení

0x

Bohužel nic, protože rozum se koupit nedáááá *haha*...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]