Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám muže, který mi udělal dítě

Od: danielland odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, jak jsem už v předmětu uvedla, chtěla bych zjistit zda žije, kde a vůbec co půjde o bio otci svého dítěte, není zapsán v RL ale v těhotenském průkazu i zprávě ho mám, je to už víc jak 11let, ale ráda bych věděla, kde je mu konce, kontaktovat ho ani náhodou nechci, ale prostě mi to uvnitř nedá pokoj. Poradíte mi prosím, kde si můžu zjistit kde se daná osoba nachází? Dík Andrea

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolphin*
hodnocení

0x

Co třeba facebook, nebo různé vyhledavače..pokud je moderní urcitá šance na nalezení je...

hop®
hodnocení

0x

Teda, jako promiň, TY si nepamatuješ s kým jsi "byla"? A nechceš ho kontaktovat...

ČT - pošta pro tebe...

doplněno 27.12.12 21:27:

askmenow, kdybych byl matka dítěte, budu se snažit na něj a jeho matku kontakt NIKDY neztratit, a to především kvůli tomu dítěti, nikoli kvůli alimentům...

doplněno 27.12.12 21:58:

... nesoudím, pouze komentuji...

doplněno 27.12.12 22:09:

... ano, i takové smutné případy znám, potom je ale ještě smutnější, když se "rodič" začne zajímat třeba po patnácti letech..

askmenow*
hodnocení

0x

Zkoušela jste ho hledat v Googlu, dát jméno do úvozovek a probírat se jednotlivými odkazy? Také do obrázků se podívejte. Do Zlatých stránek... Na Facebook... Případně zavzpomínejte na společné známé a poptejte se jich, zavolejte pod nějakou záminkou jeho rodičům, pokud na ně najdete kontakt...

doplněno 27.12.12 21:15:

hop: Kde jste vyčetl, že si to nepomatuje?! Jediné, co jsem vyčetla já, je že ví, koho hledá, jen s ním není ve styku.

doplněno 27.12.12 21:43:

hop: Život někdy přinese nečekané situace. Tento vztah jistě nebyl tradičním soužitím už v době narození dítěte, když otec není uveden ani v rodném listě. Myslím, že je to každého věc. Nesuďte, nevíme, čí to je vina, či co k tomu vedlo.

doplněno 27.12.12 22:00:

hop: Když někdy je bohužel i pro dítě lepší, když se jeden z rodičů vypaří, případně je před ním zmizeno...

ohneta*
No ale z nadpisu to tak vyplývá. Nebylo by lepší napsat hledám otce svého ditete? Ale máme tu jednoho lovce lidi, on vam ho najde.

hodnocení

0x

Je to možná hloupá otázka, ale ptám se PROČ? Kontaktovat ho nechcete, o alimenty Vám zřejmě také nejde, o potomka jste se postarala sama, tak proč rozdírat staré rány?

Když mu ani od něj nic nechcete, nechte ho být, možná ani on sám neví, co před 11 lety zasel, možná má nyní už novou rodinu a tu byste mu mohla rozbít.

Kdyby se jednalo o něco víc /např. placení alimentů/, už byste si jej byla našla dřív. Dneska už to je jen bouře ve sklenici vody. Za ta léta se jistě vše pěkné mezi vámi vytratilo, proto bych nad ním udělala kříž a nechala ho žít.

Jste asi svědomitá máma, když jste se o potomka dokázala postarat sama bez jeho přičinění, proč ho tedy nyní, po letech, nahánět? Možná i dítěti byste tím udělala v hlavičce zmatek. Nechte to být, jak to je, je to jen můj názor. Měla jste konat dřív, dneska už je pozdě. Jaga.

anditas3
hodnocení

Dobrý večer, je nejspíš lepší být v nejistotě zda žije, kde a vše kolem něj. Bůh ví, zda by to uspokojilo mé pocity, nebo zda by rozjitřilo další myšlenky, možná vážně stačí jednou za nějaký čas pomyslet a víc nevědět než vědět. Děkuji Vám za rady, Vám všem, protože máte pravdu, nemá to cenu.

Děkuji a přeji vám všem lepší rok 2013

hodnocení

0x

Pokud znáte jméno, příjmení a datum (alespoň rok) narození, mohu ho zkusit najít.

Nicméně nevím, jestli se do toho pouštět, když ho vlastně ani kontaktovat nechcete.

hodnocení

0x

Přijde mi předčasné soudit. Kdyby tam byly dobré vztahy, pak by tazatelka určitě napsala "hledám otce svého dítěte". Takhle to spíš vypadá, že tam nebyly dobré vztahy ani tehdy (znásilnění? týrání?). Pak bych chápala, že chce někdo vědět, jestli je ten chlap ještě naživu nebo někde v base atd.

anditas3
hodnocení

Ovšem, vaše názory jsou i správné, skončilo to v sedmém měsíci těhotenství, byl to špatně nastavený vztah, já z běžné rodiny on z rozpadlé, nefungující a velmi špatně situované, nějakou dobu to šlo, ale pak už to nešlo, neuměl si udržet práci i na černo, nebylo kde bydlet, prostě hrůza, vybral mi konto´kde jsem měla celé své spoření, v sedmém měsíci těhotensví jsem skončila díky podmnkám opět v nemocnici, rodiče mě našli ( přes 300km) a nabídli mi možnost vrátit se domů( odešla jsem za ním proti jejich souhlasu - což už dávno chápu), kmdyž jsem skončila v nemocnici, dala jsem mu pin aby zaplatil ubytovnu, samozřejmě konto vybral, nebudu popisovat detaily, bylo to hodně těžké probuzení, zvláště s tím nejskvělejším dítětem v bříšku, sranda je že nakonec jsem v péči rodičů přenášela, jeho otce vidět ani nic jiného nechci, jen chci mít jistotu, že ho už nemůžu potkat, že je jindem, nebo vědět, že když mě potká, dá mi pokoj, nechá mě a mé tři děti jít dál, mívám sny a nyní v obdoíbí kdy city víc než kdy jindy výlétají dottěrně napovrch, je těžké být v mém spokojeném manžzelství v pohodě. Śnad jsem vám situaci osvětlila. Prostě jen na nějakém úřadě či netu, chci zjistit co je s ním, at má duše klid. díky

Jak jsem psal výše... pokud máte zájem a znáte požadované informace, mohu se podívat.

Nicméně Vám nezaručím, že na adrese, kterou najdu, seskutečně zdržuje...

jardino555*
hodnocení

0x

jestli to není jinak...dotyčný vůbec neví, že je otcem a vy jste mu ho sobecky zatajila a teď ve vás hlodá svědomí...

hodnocení

0x

Pokud mohu poradit, tak tu myšlenku na jeho nalezení rychle pusťte z hlavy. Je to již 11 let a pokud Vás dosud nekontaktoval, tak je velká pravděpodobnost, že ho již nikdy nespatříte. Nakonec by nějaká snaha z Vaší strany mohla narušit i Vaše nynější jak píšete spokojené manželství! Nedrážděte hada bosou nohou!

anditas3
hodnocení

Dobrý večer vám všem co jste se ozvali na mou otázku, jsem vám velmi vděčná za vaše názory, díky vám jsem se nakonec rozhodla vás uposlechnout, ono se správně říká víc hlav, víc ví :) Takže raději nebudu dráždit budoucnost a nechám plynout klidné vody života, bůh ví co by to přinešlo a možná by to (jak uvádí většina z vás) nebylo k dobru věci.

Tak vám všem přeji mnoho příjemných zážitků a dobré nálady, pokud budete stále ochotní radit lidem v jejich rozhodování, tak ať vám to jde tak ku pomoci jako mě a doufám, že lidí takto emotivních, rozumně uvažujcícch se v naší zemi najde více.

PF 2013

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]