Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte nějaký nápad na jed na kuny nebo něco jiného? Zřejmě kuny strýci a teď i manželce ve felici překousaly nějaké kabely. Jsem vytočenej a přemýšlím, jak s těma kunama zatočit. Kdysi jsem na tuhle škodnou používal slepičí vejce napuštěné jedem a ihned po konzumaci natáhly ráfy, ale u auta? Nevím, jak toto vyřešit.
Někdo používá odpuzovač na kuny do auta.
- recenze jsou různé.
Pak jsou i doporučení na lví nebo tygří trus...
vltava2000.cz/... toto je super pasta na hlodavce - přitahuje je to - takže do auta bych to nedal, ale v garáži klidně ...
No a jestli máte psa nebo kočku - ani jedno nepoužívejte - jinak budou mít potíže..
že jsou kuny chráněný zákonem vím a je mi to víte kde dokud mě neškoděj OK, jakmile mě začnou škodit, tak můžou být třeba tisíckrát zákonem chráněný. Vejce samozřejmě beru vždy do hadru či gumových rukavic. Kočka to nesežere ale kuna, tchoř ano. A funguje to stoprocentně. Dal jsem na trámy celkem tři vejce a během týdne jsem na mlatě našel postupně tři kuny kaput
. Sklopec je na prd to jsem zkoušel kolikrát, teda bez těch sardinek to jsem nezkoušel. Zatím jed na kuny vede.
Já jsem taky pro vajíčka, je to nejspolehlivější způsob, ale hodně aktérů se liší tím, co do nich dávají. Co se osvědčilo tobě?
Ahoj jaký jsi použil jed do toho vajíčka? A jak si to vejse napíchnul aby se nerozbilo? Mám potíže s kunou na pudě, jsem z toho vyřízená protože mi vytahuje vatu-izolaci z podlah. Díky.
Najdi si "liquid bag aroma" nástraha voní po ovoci, takže kočky ani psi to nežerou a u mě na půdě to zafungovalo.
Dobrý den,
prosím o radu ohledně nástrahy z vajíček. Co se Vám prosím osvědčilo do nich nacpat a jak?
Děkuji.
H.
Známý nimrod měl jako každoročního návštěvníka svého obydlí kunu. Vyzrál na ní tak, že piškoty namočil ve Fridexu s glykosolem musí být tento. Má klid. Ještě uvedu, že kuna má vegetační období přes léto , kdy je nejvice aktivní a miluje sladké, proto vy piškoty. Také jí krmí ořezky a zbytky máčených rýžových chlebíčků bere je z výrobny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.