Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Děsně hnusný sen...

Od: krkovicka* odpovědí: 5 změna:
Snažím se být vzhůru ale myšlenky mám stále.Před půl hodinou jsem vstala a nemohu zabrat jelikož sen pokračuje a povím vám že to by byl teda námět na horor!Znáte nějakou fintu jak zlé sny zahnat?Až se doberu k odpovědi nejspíš zase usnu.Potrebuji se nějak odreagovat...Děkuji.*uf*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobré ráno Krkovičko. Také se někdy, nemohu zbavit divokého snu, nejde se otočit a spát, sen pokračuje. Rozsvítím, vždy mám nějakou knížku u postele rozečtenou a chvilku si čtu. Když to nepomůže a sen i tak otravuje, tak si ohřeji hrníček mléka. Sedím u PC a pomalu usrkávám, vřelé mléko. Pak si jdu lehnout, většinou usnu v klidu.

doplněno 05.05.12 03:58:

Jestli je možnost jít ven, projít se jen tak v županu po zahradě, stačí na chvilku, podívat se na hvězdy, hned budou jiné myšlenky.

krkovicka*
hodnocení

Ahoj viki.Sen si pamatuji.Byl jak živý.Nepříjemný.Mám dceru na ŠVP a byl o ní.Bylo mi až do pláče.Chvíli mi trvalo než jsem znovu zabrala.byla jsem tak strachy ztuhla že projít se nešlo.Děkuji ještě jednou.

hodnocení

0x

Před 18 lety jsem přišla o práci, kterou jsem ráda dělala 20 let a ke které jsem se už nikdy nevrátila. Připravila mě o ni bývalá kolegyně, kterou jsem měla ráda, věřila jí, byla to prostě prima přítelkyně. Ale postup je postup a to je víc, než nějaké přátelství, proto mě klidně hodila přes palubu. Od té doby se mi o tom často zdává. Vracím se na své původní místo, bývalá kolegyně mi dává úkoly, tupí mě, vysmívá se mi, že nic neumím, vyhazuje mě...Probouzím se jako zmlácená, někdy mám na obličeji i stopy slz. Je to už hodně roků a těch snů se dodnes nemohu zbavit. Proč? Asi proto, že jsem to od kolegyně nečekala a moc mě to zasáhlo. Den po té noci mám na nic, přemýšlím o tom, ale pozvolna to bledne a vytrácí se to... Až přijde nový sen a je to ve stejném.

Je to hrozně nepříjemné, ale naučila jsem se s tím žít. Na sny nevěřím, a i když na to myslím a jsem po té noci jako zbitá, snažím se to pokaždé zlehčit tím, že to BYL JENOM SEN. Nemyslete na to, jsou to jenom sny a na sny nemá cenu věřit. Jaga.

krkovicka*
hodnocení

Jagus.neco o snech vím.je to moje hobby.U Vás je to neuzavřené.Kdyby i teď po letech paní přišla a omluvila se vám.smířila byste se spravedlivěstím a sny kdy jste zklamaná a ponizena zaženete.
Tohle byla ale síla.Čtrnáct dní jsem byla v pracovním procesí a když mám od včerejška volno.chtěla jsem se spravedlivě vyspat.Co naplat.Si nevyberu.
doplněno 05.05.12 11:15: Před pár lety jsem kamarádce prebrala kluka.Spíš s ním udržovala sex,zatímco chodil s ní.Nemluvila semnou.Tak dlouho mi bylo z toho špatně,sny se vracely... že jsem ji před dvěma roky napsala meil.Omluvila jsem se ji.Po měsíci jsme se sešly a ona s úsměvem mávla rukou,že jsme byly mladé a pitomé.Bylo mi tedy odpuštěno.Sny už nemám.Dokonce mě v nich víta,oslavují s ní narozeniny.Předtím to bylo ve snech takové,že když jsem se s ní sešla,vše mi vyčetla řvala po mě,nebo se líbila s mým partnerem atd.

hodnocení

0x

Sny se nám snaží něco naznačit, něco sdělit, pomáhají nám vyrovnat se s něčím, co jsme nevyřešili, jen v sobě pohřbili. Mozek je jako silážní jáma. Viděli jste silážní jámu a citili ji? Děs, hnus, ještě větší hnus. No a mozek si takovou jámu vyrobil a skladuje v ní něco, o čem si myslíme, že jsme dávno zapomněli. Ale bohužel, nevyřešili. Ani mezi sebou a hlavně v sobě. *tanec*Je pravdou, že někdy naše obavy jsou naprosto zbytečné, že se bojíme bý t šťastní. Bez podmínek, bez obav. Víme totiž, že za všechno se platí. Za každou kapku štěstí. *jasne* Takže, krkovička, nic se neděje, je to jen pěkně blbý sen. Sluníčko svítí, bude krásný den. Využijte ho a mějte se prííma. *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]