Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno Krkovičko. Také se někdy, nemohu zbavit divokého snu, nejde se otočit a spát, sen pokračuje. Rozsvítím, vždy mám nějakou knížku u postele rozečtenou a chvilku si čtu. Když to nepomůže a sen i tak otravuje, tak si ohřeji hrníček mléka. Sedím u PC a pomalu usrkávám, vřelé mléko. Pak si jdu lehnout, většinou usnu v klidu.
doplněno 05.05.12 03:58:Jestli je možnost jít ven, projít se jen tak v županu po zahradě, stačí na chvilku, podívat se na hvězdy, hned budou jiné myšlenky.
Před 18 lety jsem přišla o práci, kterou jsem ráda dělala 20 let a ke které jsem se už nikdy nevrátila. Připravila mě o ni bývalá kolegyně, kterou jsem měla ráda, věřila jí, byla to prostě prima přítelkyně. Ale postup je postup a to je víc, než nějaké přátelství, proto mě klidně hodila přes palubu. Od té doby se mi o tom často zdává. Vracím se na své původní místo, bývalá kolegyně mi dává úkoly, tupí mě, vysmívá se mi, že nic neumím, vyhazuje mě...Probouzím se jako zmlácená, někdy mám na obličeji i stopy slz. Je to už hodně roků a těch snů se dodnes nemohu zbavit. Proč? Asi proto, že jsem to od kolegyně nečekala a moc mě to zasáhlo. Den po té noci mám na nic, přemýšlím o tom, ale pozvolna to bledne a vytrácí se to... Až přijde nový sen a je to ve stejném.
Je to hrozně nepříjemné, ale naučila jsem se s tím žít. Na sny nevěřím, a i když na to myslím a jsem po té noci jako zbitá, snažím se to pokaždé zlehčit tím, že to BYL JENOM SEN. Nemyslete na to, jsou to jenom sny a na sny nemá cenu věřit. Jaga.
Sny se nám snaží něco naznačit, něco sdělit, pomáhají nám vyrovnat se s něčím, co jsme nevyřešili, jen v sobě pohřbili. Mozek je jako silážní jáma. Viděli jste silážní jámu a citili ji? Děs, hnus, ještě větší hnus. No a mozek si takovou jámu vyrobil a skladuje v ní něco, o čem si myslíme, že jsme dávno zapomněli. Ale bohužel, nevyřešili. Ani mezi sebou a hlavně v sobě. Je pravdou, že někdy naše obavy jsou naprosto zbytečné, že se bojíme bý t šťastní. Bez podmínek, bez obav. Víme totiž, že za všechno se platí. Za každou kapku štěstí.
Takže, krkovička, nic se neděje, je to jen pěkně blbý sen. Sluníčko svítí, bude krásný den. Využijte ho a mějte se prííma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.