Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola sprchování v plaveckém bazénu

Od: neplavec odpovědí: 4 změna:

Jak v plaveckém bazénu kontrolováno, aby se každý osprchoval, dle návštěvního řádu.

To jest nahý a namydlený. A vypral si plavky, pod sprchou.

Četl jsem, že někteří lidi to nedělají a používají bazén jako vanu + záchod něco jako "All in one". určitě nemusím psát jakou skupinu obyvatel myslím. I když se mezi nimi najdou i vyjímky, abych nekřivdil každému a že to co jsem četl nebo viděl v TV, jsou jen excesy jedinců a ne celé populace.

Jaký by byl asi nával o profesi: Kontrolor sprchování v ženské šatně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak je to kontrolováno? Nijak, to je jasné. O chování ,,spoluobčanů´´ si není třeba dělat iluze, já to řeším tak, že tam, kam chodí oni, tam nechodím já. Nejen kvůli ,,All in one´´, ale i proto, že ve skříňce nechávám hodinky, mobil, klíče od auta atd. V tomhle jsou dobře zařízení v Čestlicích, kde mají skříňky na cennosti za recepcemi.

A k tomu kontrolorovi ženských - upřímně - když vidím ty ,,akvabely´´, které chodí k nám do bazénu, přičemž mnohé si výtlakem příliš nezadají s menším torpédoborcem s figurou á la panáček Michelin, tak děkuji, fakt nemusím vidět vše...

Výtlak torpédoborce :D

hodnocení

0x

Správná ženská má vypadat tak aby bylo večer za co chytnout a ráno do čeho kopnout :D

polednice*
hodnocení

0x
Žádný kontrolor není.Jak to řeší tatínek když jde s dcerami do bazénu?Nebo maminka se synem? Veme je každý do své šatny!Nejsou všechny ženský obtloustlý.Kdyby byl kontrolor tak pro každou šatnu jiné pohlaví.To jest to samé,když chodí uklízečka do dámský a muž uklízečka do panský.Někde to tak mají.Respektují soukromí ve sprchách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]