Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych chodila na nějaký jazykový kurz, nejlépe anglický a to po večerech...dívala jsem se a našla jsem pár kurzů, ale liši se dost cenama. Tak se chci zeptat, jaké kdo s tím máte zkušenosti? Popřípadě kde jste kurz dělali nebo kde jste hledali a podle čeho jste se rozhodli?
Záleží, jak moc se tomu upřímně chceš věnovat, kolik toho umíš a co si od toho slibuješ. Já osobně, než zaplatit nemalou částku za něco, kde nemusím být spokojená, bych volila individuální "doučovací" lekce v klidu "domova" s termínem, který si na každou hodinu domluvíš individuálně Pak je tu ale opět věc s doporučením učící osůbky, který ti můžu kdyžtak dát ...
Zdravím. Určitě se podívejte sem www.ucednik.cz Dělala jsem si přes tyhle stránky masérský kurz. Doporučila mi to kamarádka, která si přes tohle taky snáněla kurz, takže je to osvědčené. Snad budete mít i vy štěstí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.