Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzdálenost terčů při střelbě samopalem

Od: komindvorak* odpovědí: 10 změna:

Jaká je vzdálenost terčů při střelbě samopalem vz 58 nemůžem se dohodnout S pozdravem komindvorak

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Pokud vím, tak to bylo na každé střelnici podle potřeb střelby, proč by měl být nějaký vor na vzdálenost mezi? Pokud se trefíš, je jedno, jestli ho má kolega hned vedle, nebo o kilometr dál. A když se netrefíš, může ti to být taky jedno.

ohneta*
hodnocení

0x
Na vojně jsme stříleli na 50 metrů.
ladaadal*

Aha, já to blbě pochopil, myslel jsem, že se ptý na vzdálenost mezi terči spolubojovníků*smich*.

Jojo, střílelo se na 50 a 70m.

doplněno 27.12.12 19:19:

Tak ještě doplňuju - jednotlivé rány. Neee, když narveš plnej zásobník a střílíš na rozmezí 6ti metrů.

hodnocení

0x

jak se cvičí v Přáslavicích : Při střelbě cvičení 1 ze samopalu se nejdříve na 30 s objeví terč č. 10 (kulomet), který je ve vzdálenosti 300-400 m, následně se objeví dvě vpřed běžící figury (terč č. 8) ve vzdálenosti 200 _ 300 m a 100 _ 200 m, na šířce nejméně 3 m, objevují se 3x na 10 s, s přestávkou 10 s. Střílí se 25 náboji, krátkými dávkami. Hodnocení: výtečně _ zasáhnout tři terče, dobře - zasáhnout dva terče, přitom zasáhnout kulomet, vyhovující _ zasáhnout jeden terč.

ohneta*
Na davky jsme jezdili do Vyškova. Ani jsem ty terče na tu dálku neviděl, střílel jsem do mist, kde by mohly byt :-D
komindvorak*
hodnocení

Také Vám moc děkuji musíme nalézt nové téma S pozdravem komindvorak

shlaighter*
hodnocení

0x

Dá se střílet i na 25 metrů, ale těch 50 je už o míření :)

Je otázka, jestli vám přijde lepší se trefovat na 25 metrů a "mít radost z desítky"(citace z jednoho fóra*smich*) , nebo si užít zábavu a možnost porovnání schopností střelce na 50ti metrech :D

komindvorak*
hodnocení

To je paráda tolik odpovědí jsem nečekal tak že se mame v hospodě zas o čem bavit OK

petapeta*
hodnocení

0x

Při základním cvičení se střílelo na 100 m.

I. část ZCS ze Sa vz. 58:

• střelba na pevný cíl

• Cíl _ terč č. 4 - nekrytě ležící figura s kruhy
    0,5 x 0,5 m umístěná na rámu 0,75 x 0,75 m,

• vzdálenosti k cíli _ 100 m,

• způsob střelby _ jednotlivými ranami,

• počet nábojů _ 3,

• poloha při střelbě _ vleže s oporou,

• hodnocení podle dosažených bodů:

• 25 až 30 _ výtečně,

• 20 až 24 _ dobře,

• 15 až 19 _ vyhovující

komindvorak*
hodnocení

Paráda jeden problém vyřešen dík komindvorak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]