Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líčení do školy

Od: sarusajus odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaké líčení bych si na sebe měla dát do školy? Kdyby ste sem mohli dát nějaké fotografie s ukázkami budu ráda :))

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, kolik je Vám let. Ale do školy určitě decentní. Řasenku, na rty lesk a to by mělo stačit.

hahanaj*
hodnocení

0x

není třeba obrázek ani být tak zmalovaná jako obrázek pokud máš pocit ,že musíš být namalovaná namaluj si řasy a jdi ...vžij se do role učitelky, když se pak musí na vás všechny dívat ...lepší je co je v hlavě- než co je na ní

lolllllla
hodnocení

0x

Pokud nemáš problémovou pleť nebo jizvy, stačí podle mě maximálně tónovací krém, trochu transparentního pudru, řasenku a jestli se chceš zdržovat po ránu i s tvářenkou, decentně podle mě neuškodí :) Pak nějaký balzám na rty a hotovka. Pokud máš jizvy po obličeji jako já, můžeš použít makeup, ale opět nepřehánět - všeho moc škodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]