Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opět ČKP!

Od: diesel® odpovědí: 1 změna:

Tak mi přišlo od CKP že mám zaplatit do fondu za nepojištěné auto a po necelém měsíci opět pokaždé za jinou na sebe navazující dobu!Auto jsem prodal a s kupující jsme sepsali ještě dodatek smlouvy,kde se kupující ZAVAZUJE IHNED uzavřít PR a po opravě auta IHNED UDĚLAT STK a E ( z důvodů nepojízdnosti propadla ) .Ani jedno samozřejmě nesplnila a po jisté době chtěli vrátit peníze ať si pro auto přijedu (odvezli si ho na podvalu) kategoricky jsem to odmítl ,tak poslali RZ a doklady a já ho zrušil,s tím že jistě na něm vydělali (65l nafty 3x vstř.čerpadlo nový olej do motoru a pár dalších dílů za +-2000kč a plně funkční motor 1,9D ,obutí kolem 4mm...)Takže jsem jim poslal kopie kupní smlouvy a dodatku smlouvy a čekal.S obavami,které se naštěstí nesplnili.Dnes mi přišlo potvrzení od CKP že vzhledem ke mně ukončili případ.

Velká zkušenost.Příště bych to již takto na čestné slovo,neudělal!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

diesel, blahopřeji, narazil jste na lepšího úředníka. To se tak často nestává. Mohl bych Vás požádat o začernění všech osobních údajů a poslat mi jejich ukončení:

ICQ 55180641
mailto: milan.cukrar@volny.cz

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]