Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měl by Jaromír Jágr hrát na MS?

Od: ben® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, dnes jsem zaznamenal zprávu, že se Jaromír Jágr připojí k našemu hokejovému týmu - ale, neznamená to, že bude hrát na MS. Měl by podle Vás pan Jágr nastoupit nebo už raději přenechat místo mladším? Má ještě na reprezentaci? Děkuji Vám za názory a zdravím!

P.S. Já bych ho na MS moc rád viděl, protože hokejku udrží a stále s ní umí, ne?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

by měl hrát na MS

Ano - i ve svých 43ti letech je lepším hráčem než většina českých hráčů extraligy.

hodnocení

0x

Jestli má JJ nastoupit, musí vědět on...a trenéři.

Hraje stále hodně dobře, ale nutně musí mít k sobě někoho, kdo to za něj "odjezdí", protože už je viditelně pomalejší..a na širším hřišti je to velmi znát.

Pokud by v jedné lajně byl JJ naklonován 3x, potom by ta lajna neměla na mezinárodní scéně a širokém hřišti šanci.

Toť můj názor.

ben®
hodnocení

by měl hrát na MS

Dobrý den, samozřejmě, otázka je na fandy a jejich názor - za předpokladu, že bude pan Jágr zdravotně v pořádku a nominován. Zdravím!

ohneta*
hodnocení

0x

Moc bych si přál, aby na MS hrál. Kde jinde se rozloučit s reprezentační kariérou, když ne domácím MS?

hodnocení

0x

Toho chlapa velice obdivuju a je taky jeden z mála lidí kterýmu závidím. Houževnatost a píli.

Vždycky to byl dříč a v kombinaci s jeho talentem od pánaboha se dokázal vypracovat tam, kam málo lidí na světě.

Dokázal si poradit se slávou a nepromarnil svoje příležitosti. Taky se mi moc líbí jak se zachoval vůči svýmu mateřskýmu klubu Kladnu. Nezpychl ale hlavně nezmagořil.

Ve svým věku je pořád lepší hráč než spousta primadon který hrajou hokej.

Už jenom proto aby svým příkladem pozitivně působil na ty mladší by měl hrát.

Myslím že na naši tzv. EXTRALIGU bude stačit ještě 10 (možná i víc) roků.

Takže pokud mu to zdravotní stav dovolí tak by určitě měl hrát i kdyby jenom proto že si ho většinou hlídají dva protihráči takže když je na ledě je to vlastně jako kdybysme hráli přesilovku. :-D :-D

fialka*

Lujsi, moc hezky jste to napsal*palec*

hahanaj*
hodnocení

0x

my to tady přeci nezměníme - je to jeho rozhodnutí

jaromirjagr
07.04.15 15:58
hodnocení

0x

Nebudu.

au1
hodnocení

0x
bohuzel, je to smutny, ale 43letej veteran je porad lepsi nez kdejaci mladi at uz z nasi extraligy nebo i zahranici. at hraje, porad ma tymu co dat. mimochodem videl jsi minulej tyden ten gol jak objel celou tretinu vcetne branky a golmana? obranci mu delali jen kuzele, ani rychlostne jarda nepatri do staryho zeleza. jedinej prusvih muze byt pokud na nej budou ostatni z tymu moc spolihat, ze neco vymysli nebo rozhodne zapas, tahoun musi byt nekdo jinej.
ben®
hodnocení

by měl hrát na MS

Dobrý den, ne, tento gól jsem neviděl, ale podle Vašeho popisu si to dovedu představit. Myslím, že je to jágrova specialita a nedělal to takto rozhodně prvně. Právě i pro tyto momenty bych ho na MS opět rád viděl. Zdravím!

moula*
hodnocení

0x

Jsem si jist, že Jarda přesně ví, co dělat, aby si mistrovství on i fanoušci krásně užili !

dotz
hodnocení

0x

Kdo to je Jágr

au1
to je ten, kteryho znaj vsichni cesi vcetne deti, a jako jeden z mala nas reprezentuje po svete v dobrym svetle :) v praci jsme meli dokonce filipince, kteri vedeli, o koho jde!

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, ano J. Jágr by na MS měl hrát. Je to totiž jediný hokejista, kterého trošku znám - od vidění v televizi. :)

ben®
hodnocení

by měl hrát na MS

Dobrý den, no, pana Jágra poznáte snadno - většinou tam na ledě nemá nikdo jiný delší hokejku.

A také si všimněte, že hráči jsou očíslovaní. Ale, dávejte pozor na barvu jejich "oblečení" - někteří hráči na ledě jsou protivníci. Zdravím!

aroff
hodnocení

0x

Sice to už není takový rychlík, jako býval, to je celkem logické, nikdo nedokáže zastavit čas, ale oto lépší má poziční myšlení a dokáže tvořit hru jako málo kdo. Když bude vedle něho ještě "růča" a nějaký mladý divoch, bude to skvělá lajna. Takže za mě ano, rád bych tam viděl a ještě C na hrudi

ben®
hodnocení

by měl hrát na MS

Dobrý den, večer říkal v TV trenér Růžička, že to vidí nadějně a dodal s humorem, že záleží jen na tom, jestli bude mít Jarda dobře nabroušené brusle. Tak, snad ano. Zdravím!

petula00*

Ano,Jágr by měl hrát,už jen proto aby se mladší něco přiučili.Ale Růžička by se měl už pakovat a starat se jen o svou Slávii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]