Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Někdy dávno jsem viděl skleněný hrnek na kávu , skládal se z dvou částí, jedna byla nerez tuším,do kterého se vsypala mletá káva, pak se zalil vodou a vznikla překapávaná káva, která vtekla přímo do toho šálku. Neví někdo jestli se dá sehnat, nebo jak se takový hrnek nazývá. Děkuji
Konečně jsem hrnek, který jsem měl na mysli vyfotil. Tak tady je odkaz robin0.rajce.idnes.cz/... Jen tento už je starý několik let. Zajímalo by mě, jestli se náhodou nevyrábí něco podobného v modernější formě. Děkuji
Zvašeho dotazu mám dojem, že píšete o jedné věci. Jakože filtr na kávu je součástí šálku - u čehož si nedovedu představit, jak by to asi vypadalo, tak aby to filtrovalo kávu a souščasně se z toho dalo pít. Něměl jste na mysli spíše nějakou takovouto věc, která se postaví na hrníček?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.