Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstupné lékařská prohlídka

Od: honzajacek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, ukončil jsem pracovní poměr a musím na výstupní lékařskou prohlídku a chtěl bych se zeptat, kolik tak přibližně stojí výstupní lékařská prohlídka. Děkuji za odpově

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

u nás 500 a hradí zaměstnavatel...je to pro jeho dobro, pro potvrzení, že odcházíte zdravý...abyste časem získanou nemoc z povolání nehodil na něj...

borax*
hodnocení

0x

U nás taky 500,- nehradí zaměstnavatel...

iz*
hodnocení

0x

Pracovně lékařské prohlídky (včetně výstupní prohlídky) jsou v zájmu zaměstnavatele.

Hradí je zaměstnavatel, který navíc musí zaměstnanci umožnit prohlídku v pracovní době

(musí na prohlídku poskytnout omluvené volno s náhradou mzdy).

V tomto případě neplatí, že má zaměstnanec lékaře navštívit přednostně mimo pracovní dobu.

@ Borax: Nenechte si od zaměstnavatele všechno líbit.

olinlito

Doplním: Pokud budeš nastupovat do jiné práce, vstupní prohlídku podstup a hlavně zaplať až po podepsání prac. smlouvy!, jinak si zaplatil 600,- Kč jen tak, pro svoji radost, páč ti ji nový zaměstnavatel nemusí proplatit... Prac. zákoník nařizuje proplatit zaměstnavatelem vstupní prohlídku až po podepsání prac. smlouvy. Toho se chytaj vychcánkové, tak pozor! Výstupní prohlídku chce zaměstnavatel, tak ať si ji zaplatí...

hodnocení

0x

Za vstupní jsem platila pokaždé. Někdy zaměstnavatel proplatil, někdy ne. Jednalo se o 400 - 500 Kč.

Za výstupní jsem ale neplatila nikdy. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]