Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena na Machače ubytovani

Od: irena7

Lidičky, poradte prosim tip na ubytovani na Machovem jezeře. Nabidek jsem našla mraky ale neumim si vybrat jelikož jsem tam nikdy nebyla. Mame ročni dite tak aby nebylo daleko od vody a bezenu. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Tak to chcete mit blizko k jezeru nebo k bazenu? Nebo oboji? Samozřejmě od toho se odvijí i cena.

např. chatyachalupy.cz/...

buss
hodnocení

0x

Mně se to líbilo tady, zastrčené, solidní ceny mapy.cz/...

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu doporučit aquapark Staré Splavy - hotel na pláži. Tam je to super. Pokud jste ubytovaní, neplatíte vstupné. V létě je každý den zumba, spousta atrakcí v ceně ubytování a pokuď se Vám nelíbí cena, dá se i stanovat, to je levnější. Nebo dál od vody chatová osada Oáza, taky ujde, ale pěšky je to k jezeru dálka. A hlavně s dítětem nejezděte na Bílý Kámen, tam se nedá spát, v sezóně jedou do rána 3 diskotéky a chatky děs běs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]