Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
delal jsem si prizdivku k vane a lepil ty bile lehke tvarnice stavebnim lepidlem. Lepil jsem 7,5 cm tvarnice na kant a popravde uplne idealne to nedrzi, jednu jsem odloupnul, ocistil a prilepil nizkoexpanzni penou a drzi jako blazen. Jen je potreba si uvedomit, ze i nizkoexpanzni pena expanduje docela dost a ze zatizeni 10kg nestaci, je potreba dat asi vetsi zavazi.
Komentare?
Nízkoexpanzních pěn je hodně, podel roztažnosti o 4% do 20%. Vše jsou nízkoexpanzní.
Pokud porobenonové tvárnice řádně očistíte, zbavíte prach, jemně navhlčíte, nanesete pěnu. tak po zaschnutí to nepovolí. Pokud jste lepil cementovým lepidlem, opět je to podle ceny. Levná lepidla nemají takovou lepivost, jako dražší.
Jsme opět u ceny, pokud chcete levná lepidla výrobce je vyrobí, ale moc to nedrží.
Pokud máte na mysli ytong, tak dobře očištěný a slepený spoj drží lépe než ytong samotný. Chyba byla někde jinde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.