Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytara - výuka idnes

Od: chris8 odpovědí: 4 změna:

Dobrý veečer,

brouzdám internetem a rozhoduji se, jestli mám začít hrát na kytaru. Nejdříve jsem si to chtěl zkusit na nečisto a zjistit, jestli má cenu zaplatit si lektora a našel jsem výborný seriál s výukovými lekcemi ( zpravy.idnes.cz/... ), jenže nikde jsem nenašel jiné díly. Když kliknu na zobrazit zbylé díly, přesměruje mě to na neexistující odkaz. Nepomohl by mi někdo dohledat tyto lekce? Děkuji, Chris

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

vitttorka
hodnocení

0x

Nechci ti brát iluze, ale z internetu se na kytaru hrát nenaučíš...

Ale můži ti pomoct. Jsem soukromá učitelka a kytaru vyučuji. Ozvi se a domluvíme se - 607 237 216, Vitttorka@seznam.cz

www.vitttorka.pise.cz

V.

ondraaaiasek

Klidně se naučí hrát i podle knížky, spíš na to musí mít buňky a trpělivost.

b

Tak spíš jde o to, co kdo považuje za "naučit se hrát" na jakýkoliv nástroj *smich*. Opravdu se naučit hrát na hudební nástrojjako samouk, zvládnou jen výjimečně někteří mimořádně talentovaní jedinci. Jinak jde spíš o to, že se naučí "vyluzovat zvuky" ;). Ale pro vlastní uspokojení to může stačit.

B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]