Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Romantický filmy z historie

Od: klaki* odpovědí: 7 změna:

Ahoj chci se zeptat jestli někdo neznáte nějaké suprové filmy. Konkrétně mluvím o romantických filmech, které se odehrávajíí v minulosti. Nehledám filmy v Anglii, ale spíše Persii, antiku či Indii. Něco podobného jako Noc s králem nebo Princ z Persie.

Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Ahoj! Jestli neznáš, mohla by se ti líbit Gejša , seriál Marco Polo nebo z novějších Ranhojič nebo Pí a jeho život . Dá se vidět i Indočína . Nebo Vzpomínky na Afriku . Jestli je to na tebe moc realistické a málo romantické, tak pak jedině mohu poradit seriál Sandokan .

doplněno 18.01.15 18:38:

Tak jestli chceš zkusit Sandokana, je to na youtube, tak zkus

mcmerkurion*

tak za toho Sandokana máš u mě bod !

dejavu*

Chachá, jako dítěti se mi to líbilo. Teď už bych to asi nedala. :-D

mcmerkurion*

tu znělku jsem miloval...

:)

Měl jsem hračku Igra, plyšovýho tygra.

Už ho nemám, už jsem sáááám. Rozpáral mi ho Sandokááán... ( parodie od Barel Rocku)

dejavu*

JJ, to byl zážitek, to člověk mazal k televizi, mezi těmi "perlami", co tam tehdy dávali, to bylo zjevení, toho jsme si považovali. :) A znělka je super ještě dnes. Je to zajímavé vidět teď v barvě, předtím jsme měli jen čb TV. Ale, mám dost šílený pocit, který mi došel až teď, že mne ten romantický seriál ovlivnil víc, než je zdrávo, protože ten chlápek, co je na téhle fotce, je můj manžel. Možná mohu poděkovat Kabiru Bedimu a jeho Sandokanovi za tenhle vkus. *hi*

Romantický filmy z historie
faithoncemore*

Měla jsem též milého s fousky a s culíkem, a když si culík rozpustil, říkala jsem mu Sandokan :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]