Nejste přihlášen/a.
Zdravím,v červnu se chystáme na výlet do Dinoparku z Olomouce do Vyškova no a má otázka zní, jestli je placená silnice R46,z Olomouce do vyškova děkuji.
Jestli je placená nevím jistě, manžel říká, že je ale pokud jedete do Dinoparku tak musíte ve Vyškově do ZOO a od tama teprve jezdí vláček nebo autobus, jít jen do Dinoparku nelze, nelze zkončit u Marchanic v Dinoparku ale musíte přes celý Vyškov a zoo projít a pak čekat co zrovna jede-otevřený vláček je dobrý ale kondrcat se v něm je děs. Mezi námi to máte na Kopečku lepší ZOO ten Dinopark není nic co bych chtěla vidět 2x.
To je bohužel pravda, do Dinparku vás musí odvézt vláček z vyškovské ZOO. Ale do Dinoparku jezdíme už třetí rok s táborem a vždycky se to dětem líbí, jsou tam pěkné atrakce a je to celkem povedené (ne jako ta hrůza v Boskovicích). Vláček jezdí tuším každou půlhodinu, ale bývá dost nácvak. Vyškovská ZOO je pěkná, ale zaměřená především na domácí a snadno potkatelná zvířata, zajímavostí je krmení koz přímo ve výběhu na vlastná nebezepčí (nebojte, nic nedělají).
Jezdím do Vyškova od přítele směrem od Prostějova, normálně okreska směr Ivanovice na Hané a hned vedle je Vyškov
jů, někdo zmínil Boskovice, tady bydlím jinak za náš Dinopark se stydím, radši jsem tam ani nebyl... a co tu natočili Westernstory, tak se mi docela zhnusilo i to Westernové městečko... tedy nyní "western park"
jinak ve Vyškově Zoo i dinopark jsou opravdu pěkné
Ve westernu jsme s dětmi byli loni, program pěkný, hlavně ta koňská show, ale jinak lidi celkem arogantní, až mě to překvapilo... a dinopark nekomentuju, bych se musela zase vzteknout:D
To byl ten stánek s mýdly? Nebo jsem mimo? Pamatuji si tiskařskou dílnu, šermíře, tady ta mýdla... nee já už asi vím
né, zápisníky, dárkové knížečky, cedulky na dveře, přáníčka...
jo, patřila k tomu i ta knihařská dílna
Ta to už vím Krásně kryté pod stromy, narozdíl od jiných, smažících se na sluku:D No, když to klapne, poslední týden v červenci nás tam máte zase...
"slunku"
aha,tak to jste mě docela odradily od toho vláčku, no nic jinak se jede do ostravy do Dino s děckama ale jinak dík za rady
Martino jsem rodilá vyškovačka ona ta ZOO byla vždycky ZOOKOUTEK a zaměřená spíš na domácí zvířata, tzv. dvoreček je od loňska moc hezky upravený ale je to taková pidizoo spíš pro malé děti (a pro mě). Když Zoo tak Lešná, Jihlava, Liberec nebo Dvůr Králové-safari je něco úžasného. Ač žiji v Brně a ZOO mám co by kamenem dohodil tak bych jí nedoporučila-šílený kopec a místy hluchá místa bez zvířat, ovšem výběh tygrů, vlků a medvědů stojí za to.
Jj, moc se nám tam líbilo, i když pro děcka jsou daleko zajímavější medvědi a tygři, než kozy a krkavec (ten tam tuším je, a parádní). Lešná je úžasná, tam jsme byli s dětmi předloni, na Na Kopečku mě vzal přítel, měli tam zrovna mládě nějaké šelmičky, a krásné gepardy
Perfektní je taky ta ubikace s netopýry, to jsem byla nadšená
Právě v Brně vedeme tábory my, ten kopec je nevýhoda, uznávám, ale stojí za to si ho vyšlapat. Vlci jsou úžasní, předloni byly dva vrhy, a někdy teď vrhla i nová medvědice dovezená odněkud z Ukrajiny. Bohužel lední medvíďata nebudou
Ovšem máte pravdu, že jsou tam hluchá místa, ale lidi zase ocení, že se mají kde schovat do stínu. Ale šlapat kopec, když je venku dvaatřicet, je šílené:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.