Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

15-tiletá prohlídka

Od: aretazz1 odpovědí: 8 změna:

Ahojte příští týden jdu na 15-tiletou prohlídku :)

A zajiímalo by me jestli tam budu muset sundavat trenky a pod...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Ahoj, pokud je nosíš, tak ano.

aretazz1
hodnocení

Jsem kluk :))

poiu*

Jj, to jsem pochopil, ale pokud nosíš boxerky nebo slipy, tak si budeš muset sundat ty. :)

hahanaj*
hodnocení

0x

neboj se ,určitě si je sundavat nebudeš

poiu*

Tak možná ne úplně, ale na penis a varlata se jistě dobrý lékař podívá. Pokud ne, tak to není lékař na svém místě!

doplněno 02.05.12 16:06:

varlata prohmátne a zkusí přetáhnout předkožku

Tak na mě teda doktorka nechmatala *smich* Byl jsem v trenkích a jen poptáhla za gumu a nakoukla. Asi jestli tam vůbec něco mám :D

Pravda už je to pár let. Možná je to teď jiné.

poiu*

Pokud vím, tak se nyní vyšetření pohlavních orgánu provádí - ani se nedivím, když rakovina číhá na každém kroku a muži se stydí v případě podezření např. na rakovinu varlat navštívit lékaře a nechat se vyšetřit. *nevi*

hodnocení

0x

Před cca 2-mi lety jsem byl také na 15-ti leté prohlídce. Sundal jsem si boxerky po kolena. Prohmatala varlata a přetáhla předkožku. Zeptala se zda mám nějaký problém. Ještě mi povyprávěla jak jí mnoho kluků říká, že je první žena, která mimo jejich mamku šahala na jejich penis. Lékařce bylo cca 50-60 let. Byla to taková příjemná žena. Ne jako dnešní doktoři.

Ničeho se neboj, je to rychlé a bezbolestné. Dokonce ti to ani trapné v tu chvíli nepřijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]