Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

International brno

Od: laurapa odpovědí: 4 změna:

Dobrý vereř, tak mám veliké dilema. Dostala jsem totiž velice těžký a hlavně zodpovědný úkol! Moji rodiče budou slavit 50 oba dva. A požádali mě ať se jim postarám o luxusní oslavu na kterou už asi 10 škudlí aniž bych o tom věděla. Bude to asi pro 80 lidí z toho asi 40 bude potřeba ubytovat, takže v úvahu připadá jedině nějaký hotel v centru Brna. Navíc si nějak matně vybavuji že několikrát mluvili o tom, že měli svatbu právě v Hotelu International. Jenže si nejsem jistá. Každopádně to kde to bude, bych chtěla udělat jako překvápko, pokud někdo z rodiny nezradí... Mám na přípravu cca 2 měsíce, respektive místo musím vybrat a domluvit během příštího týdne,ať můžu rozeslat pozvánky...No a má otázka tedy zní? Má někdo s tímto hotelem osobní zkušenost? Vítám všechny názory díky!

doplněno 27.05.15 12:53:

Tak a je to za námi! OSlava proběhla se vši noblesou a rodiče byli z toho, jak jsem vše zorganizovala naprosto nadšení! Nakonec jsem opravdu zvlolila Intenational a musím říct, že klobouk dolů přec personalem a mím celým organizačním týmem. Ne jen že mi vyšli ve všem vstříc,ale dokonce přišli i s vlastními nápady, některé jsem přijala jiné ne. Ale O to tu nejde! Nejdůležitější je že byli naši spokojení a jejich hosté také! A poznámka pod čarou! J9dlo bylo naprosto mňamozní!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

andreatei
hodnocení

0x

Dobrý den, snad jsem ještě stihla reagovat tak, aby Vaši rodiče neměli oslavu za sebou. Zkušenost s rodinnou oslavou v tomto hotelu nemám, ale naše firma zde každým rokem, někdy i dvakrát do roka, pořádá celodenní konferenci pro 150 lidí i s ubytováním. Je fajn, že vám hotel zajistí i možnost cateringu, dle vašeho přání, a musím říct, že se vždy parádně najím. Jídlo mají opravdu luxusní. Hotel je velmi čistý, pokoje jsou krásně a moderně vybaveny. Určitě budou rodiče spokojeni, pokud se rozhodnote pro oslavu v hotelu International. Navíc rodiče můžou využít i služby wellness, kde si na druhý den po velké oslavě, parádně odpočinou a užijí i samotné chvíle..

lidus*
hodnocení

0x

Nevím proč mi to zní jako reklama, osobně znám v Brně podstatně mladší a podstatně lepší hotely.

doplněno 30.05.15 13:45:

Přišlo mi, že Laura a Andrea jsou jedna a tatáž. Tak třeba Avanti je s výřivkou na pokoji bezkonkurenční.

martina456

lidus a jake? Já žiju v Brne krátce a moc to tu neznám. Oceňuji, že si lidé dají námahu a napíšu své pozitivní ohlasy a zkušenosti na fóra a to, že je spomenutý konkrétní hotel - vždyť to je podstata :) Úplne chápu užívatelku laurapa, že si zisťuje informace, aby nic neskazila výběrem špatného hotelu. taková událost je jenom jednou za život a nestojí to zrovna málo peněz. Já bych si určite taky nechala poradit v její situaci a když by mi bylo poradené fakt dobře, taky bych se o tom zmínila pro ďalší tápající :) laura, jsem ráda, že oslava dopadla dobře a díky za tip. Když nááhodou budu něco organizovat (možná svadbu hoho :) ) tak si jisto spomenu na tvojí pozitiví zkušenost s tímhle hotelem :)

bachaaa

počkat počkat, vždyť už organizuješ, v té nové práci :-D taky mi to přijde jako trapná reklama...no takhle lovit hejly *smich*

Martina4

lucy10 děkuji za odpoved. V nové práci mám nastarosti zabezečení hotelu a kongresovej haly. Očekávame velkou zahraničnou delegaci a musí to byt na vysokej úrovni a nechci nic pokazit. Klienti musí odchádzet naprosto spokojeni až nadšení, takže zisťuju informace kde se dá - nejlepší jsou osobní zkušenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]