Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu starší čísla časopisů?

Od: pepekiki* odpovědí: 13 změna:

Nevíte někdo kde sehnat starší čísla časopisů, třeba květy a tak? Zkoušela jsem internet a bazary, taky antikvariáty, a nikde nic. Dík za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Na aukro.cz se zkuste podívat, tam se občas nabízejí k prodeji

pepekiki*
hodnocení

no asi budu muset občas kouknout, už jsem se tam dívala, ale byl tam jen šíp

fialka*
hodnocení

0x

Dnes nikdo takové časopisy nevykupuje /myslím antikvariát/. Květy mám r. 2014, pravidelně si kupuji. Starší asi ne, už putovaly do sběru. Jedině pak na přečtení knihovna - čítárna.

pepekiki*
hodnocení

ano do knihovny si určitě zajdu

athenaise*
hodnocení

0x

Zdravím, mám VLASTU cca od roku 1969 :)

pepekiki*
hodnocení

no teda, super. to už je sbírka :) To musí být pořádný balík. přečtete si i ted starší čísla? Mě zajímají čeští herci a zpěváci, i minulost, tak jsem se k tomu chtěla vrátit a počíst i nějaký starší časopis. Po Tatkovi jsem našla na půdě a docela mě to bavilo.

athenaise*

;) to jo, početla jsm si když jsem byla marod, je to asi do 85tého, je to sbírka strýce mého může, který sice už nežije, ale tu plno takových novin...a fakt je zajímavé se vrátit do dětství :-D kdyby jste nebyla z daleka mohla bych nechat juknout

pepekiki*
hodnocení

Já jsem kousek od Břeclavi

najda5*
hodnocení

0x

Zkus redakce časopisu. Záleží, jak "starší" čísla chceš. Nemívají samozřejmě vše, ale některá starší vydání se dají z redakce získat.

pepekiki*
hodnocení

ano dobrý nápad, zkusím tam. :)

hodnocení

0x

Zkuste zajít do knihovny.

jabraka*
hodnocení

0x

Redakce mívají t.zv.makulaturu.

JABRAKA

pepekiki*
hodnocení

Co to prosím je makulatura?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]