Nejste přihlášen/a.
Před chvilkou jsem se vrátil z lesa a tam na cestě byl takový malý hádek délka 20 - 25 cm, přibližný průměr těla uprostřed délky asi 10-12 mm. Spodek břicha tmavý, zřejmě černý a vršek, vše co bylo vidět - takový světle hnědý, asi jako bílý kafe. Neměl na sobě žádné pruhy, prostě nic. Jsem ho nohou odrstrkával z cesty aby ho nikdo nepřejel, rukou jsem se přece jenom bál - nevím co to je a moc se mu nechtělo. Ani se neplazil moc jako hadi, spíš se jen tak házel ze strany na stranu a dopředu. Zná ho někdo z vás? Fotku bohužel nemám.
Díky. Kdybych to věděl tak bych ho opatrně odnesl v ruce. Nechtělo se mu z cesty. Tam je právě turistická cesta a jezdí tam cyklisti. Všimnul jsem si ho náhodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.