Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat i na názor ostatních.
Je mi 17 let, měřím 169 cm a vážím 62 kg. Moje míry jsou 83-69-94. Sportuju skoro každý den, ale že bych hubla se říct nedá. Nevím prostě čím to je, ale prostě nedokážu být se sebou sama spokojená. Myslíte, že bych měla zhubnout, i kdyby jinou metodou než teď?
Ahoj, míry máš krásné. Na váhu nedbej, svaly jsou těžší než tuk. Takže i stejně vysoká slečna, která váží stejně, může být reálně mnohem tlustší, než ty, protože je obalena lehčím a tedy větším tukem a ty slabší, ale težší svaly. Nehubni
Díky Mě právě přijde, že docela hlídám svojí váhu, někdy až dost. Je možný, že proto si tak připadám..
Přesně tak, váha není důležitá, důležité jsou centimetry. Sportovci budou vážit vždycky normálně, tedy víc, než vyzábliny, co jen drží hladovku
Na boky a stehna jsou super brusle, už je teplo, takže hurá na ně
Nejhorší je, že prostě na bruslích nevydržím. Vůbec mě nebaví . Baví mě spíš běhat, nebo jezdit na kole, myslíš že by šly po běhu boky aspoň trochu dolů?
chození do schodů je na stehna a hýždě. Na boky nic. jedině celkově zhubnout..ale někdo má takovou postavu hrušky a může dělat cokoliv a nezhubne. Jsou to typy postav
No já nevím Nejsem tedy odborník přes hubnutí a cvičení, spíš naopak. Nicméně kdykoli jsem hubla za účelem shodit nějaký ten cenťák na zadku, bocích, stehnech... tak vždycky výsledek byl stejný: snížil se mi objem prsů a spodní část těla v lepším případě zůstala stejná, v horším se zvětšila
Mé oblíbené sporty právě vždycky byly typu chůze do schodů, stepper, běhací pásy,teď nejnověji eliptický trenažér. Vždycky vydržím "chvíli", pak zapláču při pohledu do podprsenky a při snaze nasoukat se do kalhot a zas toho na pár let nechávám. A je jedno, jestli se jedná o domácí cvičení nebo jestli chodím do fitka a konzultuji s trenérem... zas tedy pravda, že na intenzivní vedení trenérem nemívám peníze. No, prý hubnout budu vždycky nahoře a dole budu široká pořád a pokud nebudu cvičit fakt hodně intenzivně (což nebudu, i ten maličký zbytek prsou si chci chránit), tak na zadku a stehnech budu mít akorát tak svaly obalené tukem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.