Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer, napadá Vás, kde sehnat větší množství novinového papíru za minimální náklady? Bohužel sběrny nepřipadají v úvahu.Děkuji
Zdravím nevím jak u vás, ale u nás jsou regionální noviny zdarma. Většinou v koších zůstávají i druhý den, záleží na co je chcete a kolik.
Musíme tím obalit auto Takže hooodně papírů.. a jelikož je přítel z meněí vesnice, žádné koše tu poblíž nebudou
U nás je v krajském městě firma, která kompletuje noviny a časopisy. Jmenuje se /myslím/ REEDIT. Dají je do prodeje a co zbyde a neprodá se, vrací se jim zpátky. Pokaždé jsem tam dostala zadarmo tolik novin, kolik jsem chtěla. A nebylo to málo. Třeba po celé chodbě a verandě pod lino, v několika vrstvách. Nebo i pod koberce. Dali mi prostě, kolik jsem potřebovala, jednou třeba 3 bedny najednou. Pak jsem jim jako poděkování dovezla aspoň větší balíček kafe, ale nechtěli vůbec nic.
Moc se mi to hodilo, ještě jsem si v garáži jeden komínek nechala, ráda novinami leštím okna.Jaga.
Myslím si,že podobná firma, která distribuuje noviny, je v každém větším městě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.