Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Já bych se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, jak to funguje s roznáškou letáku třeba pro Kaufland.
Kdyby jste mi někdo napsal podrobnosti o tom jestli, když se s nima uzavře smlouva o roznosu letáku, tak jestli se od té smlouvy může odstoupit kdykoliv nebo jestli jen když se najde náhrada, kdo by to roznášel?
Předem děkuji za odpovědi.
Nevím jak u vašeho kaufu, ale vždy kde jsem bydlel tak pro snad 99% obchodů (a letáků které chodili) to dělala externí firma a ta si najímá lidi. Několikrát jsem třeba řešil nedonášku letáků (ano někomu se i hodí - alespoň některé) a když jsem psal dotyčným obchodům tak můj problém předali vždy externí firmě a ta si už srovnala (většinou jen na chvíli) dotyčného roznosce a případně se poptala v dané oblasti.
Nikdy nejde o roznos jen jednoho letaku, dostanes 2x tydne treba 5 ruznych letaku, k tomu treba i nejake adresne zasilky za ktere je vic penez. V Brne zarizuje napriklad firma Mediaservis. Chvili jsem si tim kdysi privydelaval, ted to dela muj mensi bracha. Roznos 2x tydne, asi 4 hodiny, a ma cca 2500 za mesic, ale to je ruzne podle toho kolik mu toho privezou, za mych mladsich let platily o dost lepe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.