Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se proslavit zpěvem

Od: marusenecka odpovědí: 16 změna:

Prosím, poraďte mi,

Hrozně, nevyčíslitelně ráda zpívám.Už jsem složila ( a hlavně přezpívala ) asi čtyři písně. Chtěla bych moc, aby Jste mi odpověděli:

je nějaká možnost se proslavit? Všichni z rodiny se mi smějí, jak vymýšlím hezké a vtipné texty. Strašně, ale strašně bych ráda

zpívala. Zpívám celkem skvěle. Ale zpívám taky nevýslovně ráda! Mám trpělivost, takže by mi ze začátku stačil koncert, na který by

přišlo třeba... 10 lidí (nebo ještě míň ) mimo rodinu.

PS: zoufale prosím!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

1x
Jak se proslavit zpěvem?
Jdi ze sebe udělat krypla do televize, proslavíš se hned...
A nebo vem rozum do hrsti a začni si budovat kariéru sama. Moje sestřenice to tak udělala. Zpívala od mala na různých akcích, kam jí teta protlačila, doprovázela se na kytaru a poté už ji sami zvali.
Dnes je ve druháku na Ježkárně a strašně ji to baví.
martinaa*

To je bohužel ono. Teta ji protlačila. Dneska se bez tlačenky sokoro nikam nedostanete, i když jsou výjimky potvrzující pravidlo. Takže kariéru nebudovala sestřenka, ale teta, bez které by pravděpodobně žádná kariéra nebyla...

Kamarádka taky zpívala svatby, pohřby (to bych fakt nemohla), ale nikam výš se odtud nedostala, tak to nakonec zabalila. Je ale fakt, že když si uděláte renomé a lidé si Vás sami začnou zvát, je napůl vyhráno...

zpevak
hodnocení

0x

Mela si jit do Hlasu.

buss
hodnocení

0x

Podmínkou je snad dobře zpívat, né? Zkus nějakou místní kapelu, začni ve škole, soutěže...

doplněno 23.04.12 21:47:

Koncert... no tak si to zorganizuj, je to na tobě.

askmenow*
hodnocení

0x

Možnosti, které mě napadají:

- zkusit se přihlásit do Superstar/Hlasu nebo něčeho podobného, jistě bude brzy něco dalšího...

- zorganizovat si vystoupení, kde můžeš zpívat i vlastní texty a pozvat přátele, spolužáky... často takovéhle večery ochotně ve svých prostorách přijmou některé kavárničky nebo čajovny

- přihlásit se do místního sboru (dobrý praxe, kontakty)

- stát se členem nějaké kapely, nebo ji založit

martinaa*
hodnocení

0x

Zpívat dneska umí každý druhý. Dobře zpívat umí jeden ze sta a skvěle umí zpívat pár lidí z tisíce. Že ráda zpíváš, je jedna věc, ale objektivně posoudit, zda je to opravdu skvělé, musí nezávislé okolí. Rozuměj, strašně rádo zpívá hodně lidí, ale u některých by to mělo být povolené leda v sebeobraně:)

Proč jsi nešla do Hlasu, Superstar atd., když tak strašně ráda zpíváš a chceš se proslavit? Zmeškala jsi jasnou šanci.

Mít vlastní kapelu není tak jednoduché, jak se zdá, chce to kvalitní vybavení a aspoň další dva tři lidi, co umí na něco hrát a zpívat. Bicí, zpěvák a kytara jsou základ.Taky to chce finance na aparaturu, kontakty atd. Pokud máš kolem sebe nějaké hudebníky, zkuste něco založit, hodně kapel začínalo ve školách, pak po místních barech atd...

hodnocení

0x

Dobry den,nechci vas nejak zrazovat,ale plati pravidol,zec im vic se naucite,tim vic zjistujete jak strasne malo umite a co by jste jeste musela zvladnout.Co rika ooli vasemu zpevumtreba kamaradi apodobne?tahnou za vami,chteji vas stale poslouchat?U tohoto bych se zamyslela.Jinak pokud opravdu dobre zpivate musi posoudit odbornik.vite kolik lidi si o sobe mysli,ze dobre zpivaji a pak to vypada jako kdyz kocku taha za ocas?Mysli si to ,protoze jsou hudebne hlusi a jsou stastni sami se sebou do te doby,dokud jim nekdonerekne,ze se to neda poslouchat.Treba jste pacny pripad,nechci vas zrazovat,ale mela by jste se venovat zpevu v nejake skole a nebo soukromeho ucitele,aby posoudil.Profizpivatk tomu potebujete mnoho veci,nejen nadani samotneho zpevu,casem pochopite.urcite se ale pokuzte,proc ne,ale potrebujete ucitele.Zatim je to jen o to,ze hrozne rada zpivate.Jestli se muzu zeptat,klik je vam let?Jinak vas chapu,take jsem rada zpivala,ale bylo to malo ...

marusenecka
hodnocení

Je mi 9 let, ale přesto si docela dost si na zpěvu zakládám.

zkus nahrát jak zpíváš nějakou písničku a nechat to posoudit ostatní. Vem si, kolik lidí bylo v superstar, kteří si mysleli že umí dobře zpívat a dotáhli to akorát na hvězdnou pěchotu... :D

martinaa*

Teď se neuraz, ale v 9 letech říci, že zpíváš skvěle je celkem odvaha. Chápu, že tě rodina podporuje, přece tě nebude odrazovat a říkat, že ti to nejde a ať toho necháš. Každý rodič je nadšený, když jeho dítě něco baví a relativně mu to jde.

Chodíš do nějakého sboru? Co na tebe říkají kamarádi nebo učitelé, když tě slyšeli zpívat? Ono v tvém věku skorokaždé dítě zpívá, a hodně jich zpívá pěkně.

Jak se píše výše, zkus nám tu něco nahrát, ať tě taky slyšíme:)

V tom pripade,pokut ti je opravdu 9let,beru zpet.Chapu tve sny,je to zcela normalni a prala bych ti,aby se ti vyplnily.Ale ver,ze musis hodne drit,aby jsi neco dokazala a pockej si,treba si te nekdo vsimne,kdyz to´bude stat zato.Jestli pak chodis do zakladni umelecke skoly na zpev?Vis mozna,ze ted ti pripada,ze je vse perfekt,ale je to jen tvuj nazor,potrebujes otestovt,nekym,kdo rozumi zpevu.zkus solo zpev-vyuka.Brzy poznas,jestli to ma cenu.Preji ti k tvemu nadani i hodne pile,vytrvalosti,bez toho talent je moc malo.

hodnocení

0x

*jasne* "> Hodně štěstí!

polinek*
hodnocení

0x

,,Děvčátko zlaté,,můj syn je muzikant i má snacha ,,mají sježděný svět se dá říct.

Dá to fušku ,,měla bys chodit se učit zpívat na hodiny zpěvu. ,můj vnuk má kapelu a chodí také a je mu o hodně víc jako Tobě, také bys mohla začít ha solovou kytaru je to plus. Ale hlavně choď do toho zpěvu.

Ale s tou slávou myslím moc nepočítej ,,ale zkusit to můžeš.

matthew
hodnocení

0x

Ahoj , mím snem je taky zpívat, zpívat,zpívat nic jiného v životě nechci ! :) .. Poradím ti první věc ! :) první věc dělej všechno proto aby si vypadala co nejlíp (Sice nevím jak vypadáš) ! protože krása je v showbiznyse také důležitá :)).. ( Nevím kolik ti je) ale zkus jít na střední konzervatoř obor zpěv, já osobně bych doporučoval obor herectví ! :( Příklad : Obor herectví dostaneš nabídku v nějakém seriálu nebo filmu to tě nějak proslaví jenomže pak ukážeš že umíš zpívat ! :) a karieru máš našlápnutou .. A ještě rada : Příhlas se do co nejvíce pěveckých soutěží jak to jenom půjde : X factor , Superstar , Hlas, a Česko Slovesnko má talent ! Zkus to uvidíš a kariera se ti povede ! :) .. Doufám že ti moje rady pomohly ;)

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud je tomu tak, nahraj své cd a pošli ho do nějakého známého vydavatelství, takhle začínala spousta známých zpěváků a kapel. Zaujali manažery a už to jelo. Nebo - proč ses nepřihlásla do Hlasu, X-faktoru a podobně? Kdo řekl, že zpíváš skvěle?

Nicméně... nevyčíslitelně rádo zpívá hodně lidí. Dobře už zpívá méně a skvěle, tak, aby se chytli a měli úspěch, zpívá jen malé procento. Na to nezapomeň. Rodina, mnohdy nekritická, není vždycky objektivním publikem.

hodnocení

0x

Skvěle - to asi takhle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]